Подарунок дівчині на День святого Валентина: 10 найкращих ідей

Подарунок дівчині на День святого Валентина: 10 найкращих ідей
unsplash.com

Читайте, які подарунки на День святого Валентина зроблять щасливою кожну жінку.

Поділитися:

У День святого Валентина хочеться здивувати свою другу половинку. Та як це зробити, коли цукерки та букет квітів уже не викликають жодних емоцій? День всіх закоханих – це час сміливих зізнань, романтичних пригод та чуттєвих насолод. Ми підготували підбірку подарунків, які продемонструють вашій коханій найніжніші почуття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як оригінально освідчитися в коханні в День святого Валентина.

Що подарувати дівчині на День святого Валентина: КВЕСТ

Ви можете самостійно придумати квест, наприклад, сховати подарунок для вашої коханої та намалювати карту, де він знаходиться. Якщо на це не вистачає часу, знайдіть вже наявну квест-кімнату та проходьте випробування разом!

Зараз подібні квест-кімнати можна знайти у будь-якому місті України. Там пропонують пригоди на будь-який смак: від екстремальних до екзотичних.

Ви також можете придбати подарунковий сертифікат, який дасть можливість вашій коханій самостійно обрати локацію. Такий подарунок не лише здивує вашу другу половинку, а й навчить вас працювати в парі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психолог проекту «Одруження наосліп» розповів, як побудувати міцні стосунки.

Що подарувати дівчині на День святого Валентина: ПРИКРАСА PANDORA

Правильно підібрана прикраса підкреслить унікальність кожної жінки. Наразі вибір надзвичайно широкий, на будь-який смак і гаманець.

Ваша кохана однозначно зрадіє, отримавши на 14 лютого витончену підвіску PANDORA у формі серця, каблучку, прикрашену досконалими камінчиками чи браслет із ніжними намистинами, які можна змінювати або доповнювати браслет новими.

Щоразу, коли кохана надягатиме цю прикрасу, вона тепло згадуватиме неперевершений День всіх закоханих, який ви їй влаштували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно обирати прикраси.

Що подарувати дівчині на День святого Валентина: БІЛИЗНА

Отримавши в подарунок нижню білизну чи звабливий одяг для дому, кожна жінка відчує свою чуттєвість. Більш того, білизна на День всіх закоханих – це подарунок для обох партнерів.

Заздалегідь дізнайтеся параметри своє другої половинки та її уподобання. Останнім часом з’явилося багато українських виробників, які виготовляють білизну в малій кількості, проте дуже якісну. Тож вам є серед чого обирати. Включайте свою фантазію та мерщій в магазин!

Що подарувати дівчині на День святого Валентина: РОМАНТИЧНЕ ПОБАЧЕННЯ

Найкраще про ваші почуття говорять дії. Тож не зволікайте та починайте продумувати всі деталі ідеального романтичного побачення для коханої. Замовте столик в закладі, куди вона давно хотіла потрапити, відведіть в кафе, де ви вперше познайомилися чи навіть повезіть за місто.

Адже романтичне побачення не завжди означає вечерю в дорогому ресторані. Це насамперед враження, які ви подаруєте. Ідей насправді безліч: від пікніка під звуки морського прибою вдома до катання на санчатах та глінтвейн. Все залежить лише від вашої фантазії.

Що подарувати дівчині на День святого Валентина: КВИТКИ НА ЛІТАК

Кохана неодноразово казала, що мріє відпочити та побачити нові країни? Зробіть сміливий подарунок на 14 лютого – придбайте квитки на двох. Спільний відпочинок, нові враження та пригоди лише зміцнять ваші стосунки. До того ж, приємно буде провести наступний День святого Валентина за романтичною вечерею, переглядаючи фото зі спільної подорожі.

Що подарувати дівчині на День святого Валентина: КУЛІНАРНА КНИГА

Перед тим, як придбати такий подарунок, переконайтеся, що ваша друга половинка дійсно марить кулінарією, інакше презент може образити.

Якщо ж дівчина обожнює чаклувати на кухні, із захватом розповідає про придбані спеції та приготувала майже всі страви за рецептом Джеймі Олівера, сміливо обирайте для неї кулінарну книгу.

Де ж тут романтика, запитаєте ви. Дійсно цей подарунок більш практичний, однак він є проявом уваги до хобі та уподобань вашого партнера. А хіба ж не найголовніше показати вашу турботу та любов?

Що подарувати дівчині на День святого Валентина: ПОДАРУНКОВИЙ СЕРТИФІКАТ В МАГАЗИН

Експерт програми «Поверніть мені красу» та відомий український дизайнер Андре Тан впевнений, що найкращий подарунок жінці до Дня всіх закоханих – це подарунковий сертифікат в її улюблений магазин.

З таким практичним подарунком вам точно не доведеться хвилюватися, чи сподобається ваш сюрприз.

Сертифікат зазвичай можна придбати на сайті чи безпосередньо в магазині. Щоб подарунок виглядав особливо, запакуйте його власноруч та напишіть на папері романтичну цитату свого улюбленого поета.

Що подарувати дівчині на День святого Валентина: ПОДАРУНОК СВОЇМИ РУКАМИ

Ніхто не відмовлявся від подарунків, які ви зробили власноруч. Це може бути листівка, оздоблена ваза з квітами, коробочка, де жінка зберігатиме свої прикраси чи близькі серцю дрібнички.

Якщо вирішите робити декор власними руками, пам’ятайте, що він має гармонійно вписуватися в інтер’єр та відповідати загальній концепції.

Що подарувати дівчині на День святого Валентина: ДЕСЕРТ СВОЇМИ РУКАМИ

Уявляєте, як здивується ваша кохана, якщо її зустрінете вдома із запашним десертом приготованим власноруч? Такий жест продемонструє, що ви навіть готові опанувати кулінарне мистецтво, аби потішити свого партнера смачненьким.

Подаруйте рідній людині шматочок літа взимку: приготуйте корисний десерт зі смородиною, полуничний штрудель чи чізкейк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найкращі десерти на День Валентина. 

Що подарувати дівчині на День святого Валентина: «СЕРТИФІКАТ НА ЕМОЦІЇ»

Незвичайний подарунок завжди викликає безліч емоцій. Якщо ж ви подаруєте незвичайні емоції, то ваш партнер отримає вдвічі більше задоволення. На сайтах інтернет-магазинів, де «продають» враження ви можете обрати майстер-класи, можливість екстремального відпочинку, подорожі чи екскурсії на будь-який смак.

Подаруйте коханій те, на що в неї не вистачало часу чи на що б вона ніколи не наважилася. Такий День всіх закоханих надовго залишиться в її пам’яті.

Будьте уважними до своїх близьких та не забувайте демонструвати їм свої почуття. Стежте за новинами у нашому спецпроекті. Там знайдете безліч порад, як перетворити День святого Валентина на свято кохання, які стрічки подарують романтичну атмосферу та багато іншого.