Поради батькам: Як вибрати якісну шкільну форму

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Дизайнер дитячого одягу розповіла, на що варто звертати увагу батькам, які готують дітей до шкільного сезону.

Поділитися:

У програмі Сніданок з 1+1 власниця українського бренду шкільного одягу Євгенія Григор'єва розповіла, як обрати якісну шкільну формуДитяча мода: Яка шкільна форма в тренді в 2016 та на що варто звертати увагу батькам першокласників.

За словами дизайнера, будь-який елемент шкільної форми можна поєднувати як з класичними, так і з повсякденними аксесуарами.

У шкільній формі діти проводять 70% свого часу, тому одяг повинна бути комфортною. Якщо поєднати шкільну форму з аксесуарами, то можна отримати доволі багато різних образів, – каже Євгенія Григор'єва.

ЯКА МАЄ БУТИ ШКІЛЬНА ФОРМА

За словами дизайнера, етикетка – це перше, на що треба звертати уваги перед купівлею шкільної форми.

У складі одягу, поліестеру не повинно бути більше 65% від загального складу тканини. Адже в такій формі дитині буде некомфортно, її шкіра не зможе «дихати».

Нині вибір шкільної форми дуже великий. Треба обирати такий одяг, у якому дитині буде максимально зручно, та який модна поєднати, як з класичною, так і вуличною модою, – каже дизайнер.

Також варто звернути увагу на шви. Вони не повинні викликати в дитини дискомфорт.

Для першокласників варто купувати сорочки з коротким рукавом. Адже малеча ще не звикла до традиційного класичного одягу.

Трикотажна форма повинна містити у своєму складі менше акрилу та більше бавовни, віскози.

Нагадаємо, що нещодавно 1plus1.ua писав, яка шкільна форма в тренді в 2016.

Новини по темі