Потап, Джамала і MONATIK закликали підтримати Багінську на дитячому Євробаченні

Екс-учасниця Голосу. Діти виступить на Дитячому Євробаченні

Поділитися:

Буквально місяць тому оголосили переможницю національного відбору Дитячого Євробачення 2017. Нею стала Анастасія Багінська. Цього року організатори конкурсу оголосили про запуск онлайн голосування. А артисти шоу-бізнесу вирішили підтримати 12-річну артистку, яка вже 26 листопада виступить на європейській сцені!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На дитячому Євробаченні Україну представлятіме учасниця «Голос. діти»

За тендітними плечима Анастасії чимало виступів на великій сцені. З 5-ти років Настя виступає на великих сценах, а в свою країну встигла привезти вже чимало нагород і перемог. У цьому році юній артистці потрібно поборотися за перемогу на європейській сцені.

«Я дуже відповідальна і завжди намагаюся робити все максимально добре. Зараз дуже складний і щільний графік, потрібно багато чого встигнути. Шкода, що поки ще ставлення до дитячого конкурсу не зовсім серйозне, і цей проект не такий популярний, як доросле Євробачення! Адже відповідальності і роботи у дітей зовсім не менше! Я вдячна моїм зірковим наставникам і друзям блогерам, що знаходять час на підтримку і теплі слова», - коментує свою підготовку до конкурсу Анастасія Багінська.

У свою чергу, зірки вітчизняного шоу-бізнесу і топ-блогери країни вирішили підтримати юну артистку в такий відповідальний для неї період. Наприклад, Потап, який був зірковим тренером Анастасії на дитячому шоу Голос. Діти, розповів про Анастасію наступне:

«Настя Багінська - справжня зірочка, маленька співачка, яка гідна представляти Україну на Євробаченні. Дуже талановита дівчинка, яка не по-дитячому стійка і доросла в багатьох моментах. Адже вона змогла гідно пройти всі етапи шоу Голос. ДітиДмитро Комаров здійснив мрію учасниці Голосу. Діти і стати суперфіналісткою. Бажаю їй розкрити себе на конкурсі і показати свій талант світу. Настя, вперед! »

Джамала, з якою у Анастасії вже були спільні проекти, і яка не з чуток знає, що таке підготовка до відповідального конкурсу і найважливіше - як це привезти в свою країну нагороду, побажала наймолодшій учасниці віри в перемогу:

«Настю я знаю давно, спостерігала за нею з часів своєї участі в Голос. Діти, потім запросла її виступити на своєму концерті в Stereoplaza, де Настя чудово виконала «Smile». Вона не просто дівчинка-дебютанка, у неї є досвід сцени, у неї добре виходить. В симфонічній версії «1944», яку я презентувала на відкритті «Євробачення-2017», вона співала партію Ангела. Ця версія стала саундтреком фільму «Чужа молитва». У Насті великий досвід виступів, співпраці з відомими людьми. Вона, практично, професійна артистка. Я завжди кажу, що на сцені немає поділу на маленьких і великих артистів, є один критерій - професіонал. Вона на високому рівні показала себе. У Насті є пісня, голос, чарівність, темперамент. Залишилось трішки - нікого не слухай. Знаю, що буде тиск, поради зі всіх сторін. Настю, просто слухай своє сердце, свої думки. Якщо починаєш відчувати, що на тебе тиснуть, згадай, навіщо ти тут. В рутині можна втратити себе, можна грати артистку, а потрібно бути самим собою, винести на сцену те, що хочеш сказати в своїй пісні. Вдалого виступу! Вболіваємо усією Україною!»

Український мультиартіст MONATIK відправив Анастасії відеозвернення, в якому надихає співачку на перемогу:

«Настя, я щиро бажаю тобі перемоги, ми все за тебе дуже вболіваємо. Сяй яскраво, кружляй сміливо, звучи голосно, і покажи краще на що ти здатна, а ти здатна на дуже багато. Вперед!»

«Ми знаємо, що таке відповідальні виступи, як це багато працювати, проводити репетиції щодня, а ще й про навчання не забути! Головне вірити в себе, слухати себе і не зупинятися! У тебе дуже надихаюча і глибока пісня «Do not Stop» і неймовірно живий та красивий кліп. Чекаємо на тебе з перемогою! », - підтримали свою однолітку популярна група Open Kids.

Фінал конкурсу пройде 26 листопада, а з нововведень цього року - це онлайн голосування, яке відбудеться з 24 по 26 листопада. Подивитися кліп на пісню «Do not Stop», з якою Анастасія поїде на конкурс, а також проголосувати, можна буде за посиланням. Обов'язково підтримаєте Анастасію Багінську своїм голосом. Це дуже важливо не тільки для самої учасниці, а й для творчого розвитку нашої країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: MONATIK та Время и Стекло розповіли, як прошли кастинг на тренерів Голосу. Діти