Потап став тренером третього сезону «Голос. Діти» на «1+1»

Потап став тренером третього сезону «Голос. Діти» на «1+1»
1plus1.ua Фотографія: Потап

Стало відомо ім'я одного з тренерів третього сезону дитячого вокального проекту «Голос. Діти», який стартує на телеканалі «1+1» уже цієї осені.

Поділитися:

Ведучими третього сезону «Голос.Діти» на «1+1» стануть Юрій Горбунов і Катя ОсадчаОдним із тренерів дитячого талант-шоу «Голос.Діти» став популярний український співак і продюсер, тренер другого сезону Потап. Про це артист повідомив сьогодні в прямому ефірі програми «Сніданок з 1+1».

«Голос Діти» такий чарівний і емоційно сильний проект, від якого заряджаєшся енергетикою. Дивлячись на дітей, ми немов заглядаємо в наше майбутнє, - каже Потап. 

Зірковий тренер розповів, що третій сезон - особливий, адже усі учасники феноменально сильні. Кожна дитина співає неймовірно, володіє оригінальною манерою, точно передає переживання.

Навіть, якщо тренери не натискають кнопку, вони намагаються зробити все, щоб потім дитина продовжила займатися музикою. Потап розповів, що в цьому сезоні на проект повертаються учасники, яким відмовили в попередніх сезонах. 

Син Потапа, Андрій, також приходить на зйомки. 

Сцена його поки що не приваблює. Він сідає за лаштунками разом з дітьми інших тренерів і переживає, якщо хтось із учасників не йде до тата. Діти так люблять дивитися на інших дітей, вони так надихаються.

Нагадаємо, для співака і продюсера Потапа цей сезон «Голос.Діти» стане другим. У минулому сезоні він довів, що є сильним тренером, адже його підопічні успішні не тільки завдяки своєму таланту і копіткій роботі над собою, а й високому професіоналізму і досвіду зіркового наставника.

Учасниця команди Потапа в другому сезоні, рудоволоса Настенька Багінська, стала суперфіналісткою проекту і разом з іншими учасниками сезону відправилася в концертний тур по всій Україні «Потап.Діти», який дав шанс маленьким виконавцям відчути себе дорослими артистами.

Зараз тренер разом з продюсерами проекту вже приступили до зйомок «сліпих прослуховувань» третього сезону і поділилися яскравими фото зі знімального павільйону. Тренер зазначає, що учасники третього сезону «Голос.Діти» - абсолютно нове покоління дітей, сучасні, яскраві і вільні від стереотипів, що володіють унікальними тембрами і найсильнішими голосами.

Над проектом працює команда «1+1 Продакшн» під керівництвом Вікторії Лєзіної. Музичний продюсер проекту - Руслан Квінта. Ведучі проекту - Юрій Горбунов та Катя Осадча.

Довідка

«Голос.Діти» - це єдине вокальне дитяче шоу України, яке виходить на телеканалі «1+1» з 2012 року. Проект - адаптація голландського формату компанії Talpa «The Voice Kids". Учасниками є діти у віці від 7 до 14 років.

Потап7 найкращих книг за версією тренера Голос країни 6 Потапа - кращий український продюсер 2015 року, музикант, артист, шоумен. Спільно з Іриною Горовою очолює продюсерський центр «MOZGI Entertainment», який представляє групи «Потап і Настя», «Время и Стекло», Mozgi. Тренер другого сезону «Голос. Діти» і п'ятого і шостого сезонів «Голосу країни». Батько двох дітей.

Нагадаємо, ведучими третього сезону «Голос.Діти» на «1+1» стануть Юрій Горбунов і Катя Осадча