Потап зняв у новорічному кліпі учасниць Модель XL

Сьогодні о 22.00 глядачі побачать новий випуск революційного проекту Модель XL

Поділитися:

Сьогодні о 22.00 телеглядачі 1+1 побачать новий випуск  реаліті-шоу Модель XL, який допомагає учасницям та багатьом українкам стати впевненішими в собі та прийняти себе такими, якими вони є.

У проекті залишилось лише шість дівчат, які за крок до перемоги прагнуть якнайкраще показати себе та відвоювати своє місце у фіналі у конкуренток. Зіркові члени журі, Андре Тан, Катя Осадча, Влад Яма і Тетяна Мацкевич, висуваюсь жорсткі вимоги до учасниць та пропонують дедалі складніші випробування.

У новому випуску для Марії Павлюк, Ріми Пенджієвої, Ольги Євси, Вікторії Щелко, Олесі Прит та Аліси Дубровської журі приготували особливий сюрприз. Дівчата знімуться у кліпі на пісню «Атятя» популярного гурту MOZGI разом з відомим співаком та тренером «Голосу країни-8» Потапом.  

«З Потапом та гуртом MOZGI учасницям буде важко працювати, тому що Потап дуже вимогливий до себе та до решти», - говорить Катя Осадча.

Про таку можливість вони не могли і мріяти, але чи зможуть учасниці проявити необхідну професійність та на що вони підуть заради уваги відомого співака, глядачі дізнаються вже у сьогоднішньому випуску.

Окрім того, дівчатам доведеться проявити свою акторську майстерність, зігравши у цікавих театральних постановках разом із хореографом Владом Ямою. Так, в одній із сценок Ріма Пенджієва та Ольга Євса перевтіляться в героїнь мексиканського серіалу. Ріма гратиме сувору дружину альфонса Едуардо у виконанні Влада Ями, а скромній Ользі дістанеться роль покоївки, яка прагне звабити привабливого чоловіка.

Романтичній Марії Павлюк дістанеться роль настирливого продюсера, який боротиметься за контракт із зірковим співаком з конкуренткою Олесею Прит, а впевнена у собі Вікторія Щелко перевтілиться у матір відомого хореографа та розіграє справжню домашню сцену під час знайомства з його «дівчиною» Алісою Дубровською.

Цікаво, що заради ролі зіркового співака Владу Ямі довелося приміряти перуку та перетворитися на блондина.

«Я своєю грою не задоволений, проте я залишився в проекті», - пожартував Влад Яма за кадром.

Чи зможе Марія побороти власні комплекси та вийти за рамки своєї зони комфорту, та який сюрприз цього разу приготувала Вікторія для членів журі, дивіться вже сьогодні о 22.00 у новому випуску Модель XL на 1+1.