Повернення 90-х: Наймодніші аксесуари осені 2018

Що модно восени 2018? Наймодніші аксесуари осені 2018
@blaireadiebee

Дізнайтеся більше про трендові аксесуари нового холодного сезону.

Поділитися:

Мода 90-х повернулась! І не тільки в одязі, а й в аксесуарах. Серед найактуальніших аксесуарів осені 2018 - краб, різноманітні застібки й резинки. Наскільки змінились улюблені аксесуари 90-х та як правильно їх носити у новому холодному сезоні - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші відтінки помад осені 2018

КРАБ 

Якщо хтось ще стверджував, що у моду ніколи не повернеться зручний краб для волосся, він помилявся! Восени 2018-го від такого фешн-раритету в захваті модниці в усьому світі. Нове дихання популярному крабу дав бренд Alexander Wang. Цьогоріч широким крабом модно збирати усе волосся на потилиці.

@scandinavianfashions

@leletny

СКРАНЧ 

Масивна резинка для волосся під назвою скранч користувалась неймовірною популярністю в кінці 90-х. Припинила моду на скранч знаменита героїня серіалу «Секс і місто» Керрі Бредшоу, сказавши: «Жодна поважаюча себе жителька Нью-Йорка не дозволить собі піти в ресторан з резинкою на голові». Однак сама Сара Джессіка-Паркер часто носила скранч та резинки з об’ємними квітами у реальному житті. Нині скранч вважається одним із трендових аксесуарів осені 2018. Зверніть увагу на скранчі із лакованої шкіри та оксамиту. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Палітра осені: 5 наймодніших кольорових поєднань в одязі

НЕВИДИМКА 

Через 10 років застібки-невидимки знову очолюють ТОП найактуальніших аксесуарів. Цьогоріч у моді невидимки, декоровані великим камінням та перлами, а також моделі оригінальної форми та із логотипами відомих брендів. Прикрашайте таким аксесуаром зачіски пучок, хвіст та плетіння. 

@leletny

СТРІЧКИ ДЛЯ ВОЛОССЯ 

Стрічки для волосся - один із найелегантніших аксесуарів 90-х. Особливо стильний вигляд мають стрічки із принтом дрібна клітинка, а також моделі з оксамиту або атласу. Прикрасьте стрічкою косу або нижній хвіст - і ви точно будете у тренді. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біле взуття: 5 наймодніших пар

КЛІПСИ 

Масивні сережки на піку популярності восени 2018-го. Наповнити образ яскравістю допоможуть й стильні кліпси. Компанія Chanel представила унікальну колекцію такого аксесуару із перлами, камінням й логотипом бренду. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CHANEL (@chanelofficial) on

ЯСКРАВА ХУСТИНКА 

Пам’ятаєте модняві бандани часів 90-х? Тоді від них шаленіли усі! Восени 2018-го модні експерти пропонують носити яскраві шовкові хустинки як аксесуар для волосся або ж зав’язати їх на сумку. 

@scandinavianfashions

@diglowshop

ОБРУЧ 

У моді восени 2018-го різноманітні обручі, встелені квітами, із елементами геометрії або ж мінімалістичні моделі. Обирайте собі до смаку і прикрашайте улюбленим аксесуаром злегка підкручене волосся. 

@leletny

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як освіжити образ за 5 хвилин