Прем'єра нового серіалу "Родичі" уже 14 березня на "1+1"

Прем'єра нового серіалу "Родичі" уже 14 березня на "1+1"

Дивіться 8-серійну історію на 1+1

Поділитися:

У четвер, 3 березня, відбувся допрем'єрний показ нового 8-серійного серіалу Родичі (Родственнички) виробництва "Студії Квартал 95", прем'єра якого відбудеться 14 березня о 21.00 на "1+1".

На показі були присутні режисер, продюсер та один із авторів сценарію серіалу Андрій Яковлев, актори, що виконували головні ролі – Катерина Кістень, Віра Кобзар, Дмитро Суржиков, їх друзі та журналісти.

Творці серіалу відмітили, що зйомки тривали 4 місяці, що складає 67 знімальних днів.  Знімали переважно у Київській області, а ролі писались багато в чому під акторів.

Найдовшими та найважчими виявились сцени у батьківському домі. Не обійшлось у серіалі і без дубляжу.

Справа в тому, що ми знімали до жовтня, і деякі сцени, у яких за сюжетом літо, ми знімали осінню. За сценарієм нам потрібно було падати з катамарану у холодну воду, і у цій сцені нам допомагали дублери. Правда, на акторів теж вилили відро холодної води, - відмітила актриса Катерина Кістень.

Нагадаємо, що за сюжетом заслужений пенсіонер Михайло Іванович Воропаєв живе один у заміському будинку, у якому колись жила його дружня сім'я – дружина і троє дітей: старша Леся, середній син Ігор і молодший Сергій. Дружина Михайла Івановича померла приблизно 10 років тому, діти роз'їхались ще раніше. І врешті-решт батько розуміє, що сини посварились давно, багато років не спілкуються один з одним і просто розігрують перед батьком нормальні сімейні стосунки. За допомогою хитрощів Михайло Іванович намагається примирити рідних братів, і врешті-решт зрозуміти – коли між братами трапиться розлад і що стане його причиною.

Головні ролі виконали українські актори – Віра Кобзар, Катерина Кістень, Віталій Іваненко, Олеся Жураківська. Голову родині зіграв Олександр Фіклістов, а ролі братів Ігора та Дмитра – Дмитро Суржиков і Джемал Тетруашвілі.

Над серіалом працювала велика творча команда студії Квартал 95. Продюсери проекту –Володимир Зеленський, Андрій Яковлев, Борис Шефір та Сергій Шефір.