Про що "Говорить вся країна": Усе, що потрібно знати про нове ток-шоу на 1+1 Україна

Говорить вся країна
19:30
Пн-Пт
Олексій Суханов розповів про новий проєкт "Говорить вся країна"

Редакція сайту 1+1 відвідала зйомки одного з випусків програми "Говорить вся країна" та дізналася цікаві подробиці від творців проєкту.

Поділитися:

Вже сьогодні, 27 лютого, на українців чекає важлива прем'єра 2023 року від телеканалу 1+1 Україна — ток-шоу "Говорить вся країна". У форматі журналістського розслідування автори проєкту розкриватимуть деталі подій, які викликали суспільний резонанс. За допомогою сюжетів, героїв та свідків крок за кроком проявлятимуться нові факти кейсів, які сколихнули всю країну. Кожний випуск будуватиметься довкола однієї історії із життя героя проєкту. Редакція сайту 1+1 відвідала зйомки одного з випусків програми у кіностудії імені Олександра Довженка та дізналася цікаві подробиці від творців та ведучого ток-шоу Олексія Суханова. У новій студії герої ділитимуться особистими історіями, а команда експертів та ведучий програми допоможуть виправити соцільну несправедливість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ця програма стане надійним плечем для глядача": Олексій Суханов у студії "Сніданку з 1+1" розповів про майбутню прем’єру "Говорить вся країна"

"Наче загорнутий в теплий плед"

Олексій Суханов долучився до команди 1+1 та став ведучим головного проєкту країни "Говорить вся країна", щоб разом із командою віднайти правду та встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу. Ми спитали Олексія, як він почувається в новому колективі. 

"З перших днів я відчув себе, наче загорнутим в теплий плед. Атмосфера на 1+1 дружня, тепла та комфортна. Це атмосфера підтримки, доброзичливого ставлення. Я приємно вражений".

Олексій Суханов в програмі "Говорить вся країна"

"Говорить вся країна" — це історії про Україну

Проєкт "Говорить вся країна" не дозволить за війною приховати побутові злочини, зловживання і недбалість. Головна місія ток-шоу — відновлення справедливості через призму історій звичайних українців. Виробництвом проєкту займається команда продюсера Акіма Галімова. Група експертів, свідків та ведучий Олексій Суханов підніматимуть проблеми соціуму та допомагатимуть дізнатися істину.

"Головна місія проєкту — відновлення справедливості. До нас звертаються різні герої, з різними проблемами. Це можуть бути сімейні стосунки, діти, які знаходяться в небезпеці, пошук близьких, запити покарати винних. Головна місія Олексія — знайти винного та відновити справедливість. Олексій має найбільший досвід в такому форматі. В нього є унікальна здатність м'яко та обережно ставити питання та отримувати щирі відповіді. Він піднімає такі теми, на які зазвичай важко говорити. Водночас не травмує людей, а допомагає зцілюватися", — розповіла продюсерка проєкту "Говорить вся країна" Євгенія Федічкіна.

Олексій додає: мета проєкту — захистити, зберегти, виправити те, що вже зроблено в житті наших героїв.

"Усі історії, про які сьогодні "Говорить вся країна" — це історії про Україну, яка переживає вкрай трагічні часи, пов'язані з війною, боротьбою за свою незалежність, майбутнє, за право на життя та за право бути. Це історії, які мають комплекс проблем. Без вирішення кожної конкретної просто неможливо побудувати щасливе майбутнє. Наше призначення — виправити ті помилки для нашого глядача, із якими вже стикнулися герої програми. Ми намагаємося захистити, зберегти, виправити те, що вже зроблено в житті наших героїв, навчаючи, показуючи та надаючи можливість вчитися не на своїх помилках, а на чужих".

Говорить вся країна

"Говорить вся країна" — це про експертність та практичність

Глядачів не просто чекають життєві історіїї українців та коментарі героїв студії. У залі присутні різноманітні фахівці — лікарі, писхотерапевти, юристи. Експерти дають професійну оцінку, яка дозволить прийняти рішення, сформувати своє ставлення та наважитися на дії з метою захистити свої права, гідність та змінити життя. 

"Я лікар-педіатр, який займається дітками. Я оглядаю дітей, спілкуюся з батьками та за потреби виставляю попередні діагнози. Потім в програмі ми теж спілкуємося та розбираємо ситуації. Все це робиться для того, щоб допомогти родині вирішити складну проблему. Навіть буває, що я спілкуюся далі з батьками", — пояснила свою роль як експерта педіатр Анна Гриценко.

Олексій Суханов також розповів, чому варто дивитися програму "Говорить вся країна":

"Цей проєкт корисний практичністю розгляду кожної ситуацію. Головною місією є навчання і заклик до того, що кожен з нас — людина, яка має не тільки права, а й обов'язки".

Говорить вся країна фото

Ти не не один — з тобою говорить вся країна!

Спостерігаючи за процесом зйомки "Говорить вся країна", стає зрозуміло: ведучий Олексій Суханов та команда проєкту зроблять усе, щоб за війною не вдалося приховати побутові злочини, зловживання і недбалість.

"Попри війну, ми не повинні закривати очі на інші проблеми, пов'язані з небезпекою для дітей, пошуком близьких людей чи відновленням справедливості. Для багатьох це дуже важливі теми, тому ми маємо допомагати людям і розповідати їхні історії. Таким чином, кожна людина, яка сидить біля телеекрану, зможе відчути, що вона не сама і про її проблеми теж не забули", — пояснила продюсерка проєкту "Говорить вся країна" Євгенія Федічкіна.

А коли переживати трагедії під час війни стає складно або просто опускаються руки, ось що допомагає Олексію Суханову:

"Мені допомагає одна думка: як би складно мені не було, там на передовій набагато складніше, важче і небезпечніше. Коли мені стає зовсім нестерпно, я думаю: а як там наші хлопці, дівчата, які добами не сплять, не відпочивають і щомиті дивляться смерті в обличчя? Я дякую кожному з них, збираюся і роблю свою справу".

Нагадаємо, нещодавно телеканал 1+1 Україна оголосив збір історій для ток-шоу "Говорить вся країна", ведучим якого став відомий тележурналіст Олексій Суханов. Відтепер кожен телеглядач може поділитися власною резонансною історією і стати частиною нового проєкту на 1+1. Для того, щоб ваш життєвий досвід був почутим, потрібно заповнити анкету, детально описати події, які сталися з вами і вашою родиною, поділитися фотографіями або відеоматеріалами. Жодна історія не повинна бути забутою у такий складний час, адже місія ток-шоу "Говорить вся країна" — віднайти правду та встановити справедливість в найскладніших життєвих ситуаціях, навіть в умовах воєнного часу.

За допомогою сюжетів, героїв та свідків крок за кроком проявлятимуться нові факти кейсів, які сколихнули всю країну. В кожному епізоді історії коментуватимуть експерти — психологи, лікарі, криміналісти, адвокати та спеціалісти інших сфер, які спільно з ведучим проєкту Олексієм Сухановим будуть крок за кроком встановлювати правду та піднімати соціальні проблеми.

Новини по темі