Програма Гроші відкриє Громадські приймальні в Дніпрі та Запоріжжі

Програма Гроші відкриває Громадські приймальні
1plus1.ua

Глядачі зможуть розповісти команді Грошей про факти беззаконня та зловживання владою

Поділитися:

Вже цього тижня програма Гроші каналу 1+1 вирушить до Дніпра та Запоріжжя, де відкриє громадські приймальні. Команда проекту на чолі з ведучим Олександром Дубінським чекатиме на всіх мешкаців, які готові поділитися фактами корупції та несправедливості в їхніх містах.

Глядачі, які мають теми для розслідувань, зможуть розповісти команді «Грошей» про факти беззаконня та зловживання владою 8 вересня у Дніпрі на Європейській площі з 11.00 до 14.00 та 9 вересня у Запоріжжі у сквері ім. Валентина Яланського (навпроти ТРЦ «Україна») з 10.00 до 12.00

«Ми їдемо туди, куди нас кличуть. Глядачі з Дніпра та Запоріжжя часто залишають онлайн-заявки на сайті проекту та щоразу закликають приїхати в їхні міста. Ми вже були із громадськими приймальнями на заході та півдні країни. Тепер ми вирушаємо у центральну Україну, аби усі жителі мали змогу зустрітися з нами особисто та поділитися проблемами свого міста», - коментує ведучий Грошей Олександр Дубінський.

Нагадаємо, минулого року сотні телеглядачів звернулися до Громадської приймальні Грошей  у Львові, Чорткові, Одесі та Києва. За їх результатами команда Грошей провела десятки журналістських розслідувань в рамках програми та долучилась до вирішення проблем цих міст.

«Громадська приймальня» - спецпроект програми Гроші каналу 1+1, який розслідує найактуальніші економічні та фінансові проблеми країни.  Ця імпровізована приймальня  створена для звичайних громадян і дає кожному можливість висловитись, розповісти про несправедливість чи корупцію, з якою довелося стикнутись у житті.

Всі отримані історії будуть уважно розглянуті, а найбільш резонансні з них стануть темами журналістських розслідувань в ефірі програми Гроші.

З 4 вересня на телеканалі 1+1 стартував новий сезон програми Гроші, журналістські розслідування будуть відкривати інформаційний тиждень щопонеділка о 22:00.