Програма Гроші відкриє Громадські приймальні в Харкові та Краматорську

Глядачі, які мають теми для розслідувань, зможуть розповісти команді Грошей про факти беззаконня

Поділитися:

Вже цього тижня команда програми Гроші на чолі з ведучим Олександром Дубінським вирушить на Схід України, де відкриє громадські приймальні у Харкові та прифронтовому Краматорську. Усі бажаючі матимуть змогу особисто поспілкуватися з журналістами програми Гроші та поділитися з ними фактами корупції та несправедливості в їхніх містах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Більше трьохсот українців звернулися до громадської приймальні програми Гроші в Дніпрі і Запоріжжі

Глядачі, які мають теми для розслідувань, зможуть розповісти команді Грошей про факти беззаконня та зловживання владаю у п’ятницю, 17 листопада, у Харкові біля станції метро «Університет» навпроти «Стекляшки» з 12.00 до 14.00 та у суботу, 18 листопада, у Краматорську в сквері біля пам’ятника «Літак» з 11.00 до 13.00.

«Наша команда вже побувала на західній, південній та центральній Україні з Громадськими приймальнями, тому тепер ми вирушаємо на Схід. Останнім часом Харків став епіцентром резонансних подій, які ми не можемо лишити без уваги. А Краматорськ вже 4-й рік поспіль має статус прифронтового міста, в якому знаходиться головний штаб АТО. Ми хочемо особисто поспілкуватися з нашими глядачами з цих регіонів, аби дізнатися ситуацію зсередини», - коментує ведучий Грошей Олександр Дубінський.

За три роки існування до Громадської приймальні «Грошей» звернулися сотні телеглядачів в Дніпрі, Запоріжжі, Львові, Чорткові, Одесі та Києві, а також тисячі залишили свої заявки на сайті проекту. Завдяки зібраним у громадян матеріалам журналістам Грошей вдалося провести десятки розслідувань в рамках програми та долучилась до вирішення проблем цих міст.

Нагадаємо, Громадська приймальня - спецпроект програми «Гроші» каналу 1+1, який розслідує найактуальніші економічні та фінансові проблеми країни.  Ця імпровізована приймальня  створена для звичайних громадян і дає кожному можливість висловитись, розповісти про несправедливість чи корупцію, з якою довелося стикнутись у житті.

Всі отримані історії будуть уважно розглянуті, а найбільш резонансні з них стануть темами журналістських розслідувань в ефірі програми Гроші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Програма Гроші відкриє Громадські приймальні в Дніпрі та Запоріжжі