«Гроші»: Комунальне питання та мертвий мільйонер Моторола

Програма «Гроші»: Комунальне питання та мертвий мільйонер Моторола
1plus1.ua

Журналісти 1+1 розібрались, чим насправді обумовлений розмір тарифів на комунальні послуги.

Поділитися:

Журналісти програми «Гроші» викрили вербувальний центр, що вивозить українців до Росії для розповсюдження наркотиківСьогодні о 22:00 програма «Гроші» покаже нову серію сенсаційних сюжетів для телеглядачів каналу 1+1. Основною темою випуску стане наболіле комунальне питання.

З приходом холодів, нові тарифи, озвучені українцям ще влітку, починають давати про себе знати. Тарифи на комунальні послуги виявляються непідйомними для багатьох людей, адже займають хіба що не основну частину витрат українських сімей.

«Гроші» розібрались у тому, чим обумовлений розмір тарифів, з чого вони складаються, а також дізнались, як «економлять» державні органи та підприємства.

Окрім цього, журналісти проекту провели власне розслідування та дізнались невідомі факти з життя бойовика Мотороли, якого, за повідомленнями ЗМІ, було ліквідовано вчора.

«Гроші» виявили, що Моторола мав чималі статки і був фактично мільйонером, заробляючи на викраденні та вивезенні автомобілів із зони АТО. Програма покаже шлях бойовика з непримітного мийника машин в Росії до одного з найвідоміших та найненависніших терористів на Сході України.

Також, редакція програми продовжує стежити за процесом електронного декларування доходів для чиновників. Строк подання декларацій спливає вже за два тижні, проте з очікуваних 10 тисяч звітів наразі надано вполовину менше. Більше того, серед тих, хто вже відзвітував перед державою та народом, – мізерна кількість іменитих держслужбовців, жодного міністра та всього лише шість депутатів.

«Гроші» уважно слідкують за перебігом декларування та назвуть імена всіх, хто планує уникнути оприлюднення своїх статків або намагатиметься «завалити» е-декларування.

Про це та інше дізнавайтеся у програмі «Гроші» сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1.