Програма Гроші відкриє Громадську приймальню у Львові та Чорткові

Програма Гроші відкриє Громадську приймальню у Львові та Чорткові

Команда програми Гроші вирушає на Західну Україну для нових розслідувань.

Поділитися:

Цього тижня автори програми Гроші проведуть Громадську приймальню у двох містах Західної України. Жителі Львова та Чорткова зможуть розповісти про факти корупції та несправедливості.

У четвер, 9 червня, на площі Ринок біля Львівської Міської Ради та у п’ятницю, 10 червня, у Чорткові на площі біля пам’ятнику Т. Шевченка глядачі, які мають теми для розслідувань, зможуть розповісти команді Гроші про несправедливість чи корупцію, з якою довелося стикнутись у житті.

Управлінська некомпетентність, низький рівень заробітних плат, корупція та байдужість політиків змушують українців виїжджати на заробітки закордон. Редакція програми Гроші вирушає до Львова та Чорткова, аби привернути увагу суспільства до цієї проблеми», – коментує ведучий програми Олександр Дубінський.

З 13:00 до 16:00 у Львові ведучий програми Олександр Дубінський разом із журналістами особисто спілкуватиметься з активними громадянами та прийматиме заявки на розслідування.

Одразу після Львова команда Гроші вирушить до Чорткова, що у Тернопільській області – міста, з якого поїхали закордон шукати кращої долі тисячі містян. На Тернопільщині Громадська приймальня працюватиме з 16:00.

Всі отримані історії будуть уважно розглянуті, а найрезонансніші стануть темами журналістських розслідувань в ефірі програми Гроші.

Громадська приймальня – спецпроект програми Гроші, що розслідує найактуальніші економічні та фінансові проблеми країни.

Журналістські розслідування від програми Гроші відкривають новий інформаційний тиждень на 1+1 щопонеділка о 22:00.