Як приготувати фруктові оладки без лактози

Фуд-блогер Едуард Насиров поділився рецептом смачних оладок з бананами та ягодами.

Поділитися:

Їжа для розуму: Які продукти змусять мозок працювати кращеНині багато людей страждає через індивідуальну непереносимість лактози. Це значно звужчує різноманіття страв, які можна приготувати без молока. Едуард Насиров, постійний гастрономічний експерт, у студії прогами «Сніданок. Вихідний» розповів, як приготувати оладки з фруктів без лактози (молочного цукру).

ОЛАДКИ З ФРУКТІВ – ІНГРЕДІЄНТИ

Кокосове молоко – 2/3 склянки

Яйце – 1 шт.

Борошно – 1 ст.л

Цукор – 2 ст.л

Розпушувач – 1/2 ч.л.

Банани – 1 шт.

Ягоди – 1 склянка

ЯК ПРИГОТУВАТИ КОКОСОВЕ МОЛОКО

За словами експерта, з одного кокоса можна приготувати сім склянок молока. 

  1. Натріть кокос на тертці та залийте його холодною фільтрованою водою на 3 год.
  2. Знову перебийте суміш у блендері.
  3. Процідіть молоко через «вафельний» рушник.

Кокосову стружку, що лишилася, можете висушити у дузовці та у подальшому використати у випічці, – порекомендував фуд-блогер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рецепти скрабу та маски для волосся з кокосової олії.

ЯК ПРИГОТУВАТИ ОЛАДКИ З ФРУКТІВ

1. Збийте кокосове молоко з яйцем та цукром.

2. Потовчіть банани.

Обирайте банани з чорними цяточками – це свідчить, що вони спілі, – радить Едуард Насиров.

3. До молочної суміші бананове пюре, борошно та розпушувач. Перемішайте та всипте ягоди.

4. Смажте оладки на розігрітій пательні з невеликою кількістю оливкової олії.

Шоколадний кекс з чорницею: Рецепти Едуарда НасироваКОКОСОВО-ВАНІЛЬНИЙ СОУС – ІНГРЕДІЄНТИ

Кокосове молоко – 150 мл.

Кукурудзяний крохмал – 1 ст.л.

Цукор – 2 ст.л.

Ванільний екстракт – 1 ч.л.

ЯК ПРИГОТУВАТИ КОКОСОВО-ВАНІЛЬНИЙ СОУС

  1. У сотейнику підігрійте молоко. 
  2. Додайте кукурудзяний крохмал, ванільний екстракт та цукор. Перемішуйте до загущення.

Заварюйте смачний імбирний чай та смакуйте неймовірні тропічні оладки без лактози.

Нагадаємо, нещодавно ми розповідали, чи можна схуднути на безглютеновій дієті.