Ретроградний Меркурій 2023: що можна і що не можна робити (розказує експерт у "Сніданок. Вихідний")

Ретроградний Меркурій — що не можна робити — 1+1
Unsplash

Період ретроградного Меркурія триває близько 3-4 тижнів кілька разів на рік і може впливати на наші комунікації, технічні прилади, подорожі та плани. Чого чекати від ретроградного Меркурія навесні цього року?

Поділитися:

Під час Ретроградного Меркурія можуть виникати незрозумілі помилки, збої та непорозуміння. Також може бути складніше зробити важливі рішення та планувати майбутні події. Проте, деякі астрологи вбачають період ретроградного Меркурія як час для переосмислення, перегляду своїх планів та зв'язків, а також для занурення в свій внутрішній світ. Деякі люди вірять, що цей період може бути часом змін та трансформацій, якщо ми правильно зорієнтуємося і знаходимо способи пристосування до змін. 

Період Ретроградного Меркурія цього року наклався на Коридор затемнень і триватиме з 21 квітня по 5 травня. Коридор між Сонячним затемненням 20 квітня та Місячним затемненням 15 травня називають Коридором затемнень. Це період, коли потрібно просто уважніше ставитись до всього та не починати нових справ. Чого чекати від квітня, розповів майстер фен-шуй Давид Векуа у "Сніданок. Вихідний".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ретроградний Меркурій 2023: коли не варто купувати техніку та підписувати документи

«Що таке Ретроградний Меркурій? Це коли енергія повертається назад і свідомість людей спрямовується назад. Дуже часто зустрічають старих знайомих, підіймаються справи, які ви не доробили, документи, які ви не дооформили. Це сприятливий період доробляти всі справи, і якщо ви підготовлені, то цей період пройде з користю», — розповідає майстер фен-шуй Давид Векуа.

ретроградний меркурій 1+1

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли сонячне затемнення в Україні 2023: точна дата та час

Дивіться поради на квітень від Давида Векуа: