Роксолана святкує День Народження: акторці "Величного століття" Мер'єм Узерлі виповнилося 38 років

Величне століття. Роксолана
Акторці "Величного століття" Мер'єм Узерлі виповнилося 38 років

Акторка, що зіграла Гюррем-Султан, українську доньку священника Анастасію, у серіалі "Величне століття. Роксолана", святкує 38-річчя! Згадуємо найцікавіші факти з життя зірки.

Поділитися:

Сьогодні, 12 серпня, німецько-турецька актриса, яка зіграла головну роль в серіалі "Величне століття. Роксолана", Мер'єм Узерлі святкує своє 38-річчя! З цим вона привітала саму себе на своїй сторінці в Instagram під цікавим та незвичним для неї фото: акторка з намальованими вусами, сигаретою та стаканом алкоголю.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Султан Сулейман із «Величного століття Роксолана» знову стане батьком: вже відомо стать дитини

Мер'єм Узерлі народилася 1983 року в Німеччині, четвертою дитиною в родині: має ще двоє братів та сестру. Її мати німкеня, а батько турок. Сама зірка вважає себе німкенею, адже зростала в Німеччині та вихована в німецькій культурі. Проте складнощі в такій мультинаціональній родині все ж виникали, особливо що стосується релігії. В інтерв'ю німецькому журналу "Berühmte Personen" розповіла:

Мій батько мусульманин, а мама католичка. Важко було спочатку зі святами, адже у нас і в них різні свята. Але потім тато звик, але такі свята, як Пасха, він з нами не святкує. А молитися кожен ходить у мечеті. Я католичка, але на відео з різних свят, церемоній тощо чутно, що я часто говорила "Аллах". Це тому що турки не люблять, коли кажуть "Бог". Потрібно саме "Аллах". Хоча я прекрасно розумію, що таким чином зрадила свою віру. І мені дуже прикро і сумно від цього.

По закінченні старшої школи, в 17 років, як і вся німецька молодь, Мер'єм брала участь у соціальних проектах – протягом року була волонтером в лікарні з хворими на рак. Після цього три роки навчалась в гамбурзькій акторській школі, брала участь в невеликих театральних проектах, знялась в декількох німецьких фільмах та навіть працювала над озвучкою. Але великої популярності їй принесла саме роль Гюррем-Султан, дружини Сулеймана Пишного. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські зірки про тернистий шлях до слави: хліб з цибулею, робота на базарі (Андре Тан, Андрій Данилко, Ігор Ласточкін та інші)

В турецький серіал акторку обрали серед багатьох тисяч претенденток, хоч тоді турецька мова в неї була не досконала. На початку зйомок Мер'єм навіть плакала, тому що не розуміла команди режисера фільму. Їй доводилося вчити на пам'ять кожну свою фразу. Та ці старання були не марними: тепер Мер'єм Узерлі популярна у всьому світі.

Зараз зірка проживає і в Берліні, і в Стамбулі. В лютому 2014 року народила першу донечку Лару, а в січні 2021 народилася друга донечка Лілі. Обох доньок виховує самостійно, за що часто піддається критиці. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Новини по темі