Ровесники України: якими Леончук, Хамайко, Сенічкін і Попов були у 25 років (фото)

Ровесники України: якими Леончук, Хамайко, Сенічкін і Попов були у 25 років (фото)
1plus1.ua Фото: ведучі програми Сніданок з 1+1

Ведучі програми Сніданок з 1+1 згадали, чим жили та про що мріяли у 25 років.

Поділитися:

Цього року наша країна святкує 25 незалежних років. До ювілею Дня Незалежності України телеканал 1+1 готує безліч сюрпризів. Телеглядачі зможуть приєднатися до святкування разом з гуртом Океан Ельзи, поринути у розслідування історичних міфів та оригінально привітати друзів з Днем Незалежності в соцмережах.

У рамках спецпроекту 1plus1.ua ведучі телеканалу 1+1 розповідають про те, якими вони були у 25 років та діляться знімками з особистих архівів.

Ведучі ТСН Лідія Таран, Соломія Вітвіцька і Марічка Падалко, а також тренер проекту Голос країни 7 вже розповіли про свої мрії, сподівання та досягнення.

Цього разу в спогади поринули ведучі Сніданок з 1+1, які щодня зустрічають ранок з глядачами каналу та заряджають позитивом на весь день.

Марина ЛеончукМарина Леончук, ведуча програми Сніданок з 1+1

Марина Леончук зізналася, що насправді вона не пам’ятає подій свого 25-річчя. Проте найважливіше - це люди, які на той час були в її житті і залишаються поряд навіть сьогодні.

Дуже важливо цінувати, любити та приділяти увагу людям, які поряд. А ще - любити Україну, бо це наш рідний дім, - побажала Марина Ленчук.

Ведуча каже, що важливо відчувати серцем та довіряти йому. Після 25 років все лише починається.

Зараз на Марину Леончук чекає нове життя, адже нещодавно ведуча розійшлася зі своїм чоловіком після 14 років подружнього життя.

Олександр ПоповОлександр Попов, ведучий програми Сніданок.Вихідний

Улюбленець глядачок телеканалу 1+1 розповів, що у 25 років було безліч емоцій та пережитих вражень. Мрії та сподівання, перший серйозний роман, постійна робота над собою та новий досвід, нові кроки в професії.

Саме в цей час я знімався у фільмі «Здравствуй, мама!». Це був дуже хороший та пізнавальний досвід.

Знаковою подією для Олександра Попова стала поява власного автомобіля. Коли ведучий повноцінно сів за кермо, з’явилися відчуття свободи і впевненості.

Дивним чином характер Попова змінювався залежно від його домашніх улюбленців. У 25 років ведучий був спокійний, як його мопс. Зараз його веселить активний і непосидючий джек-рассел Бенджамін. 

25 - це дуже продуктивний вік для кожної людини, розквіт сил, енергія молодості. Важливо у цьому віці знайти свій шлях, і тоді успіх обов’язково прийде.

Валентина ХамайкоВалентина Хамайко, ведуча програми Сніданок.Вихідний

Вправна господиня Валентина Хамайко розповіла, що у 25 років в робочому плані все йшло спокійно і розмірено: зйомки у серіалах та фільмах, робота на каналі. Кар’єра розвивалася стабільно і успішно. Однак сталася подія, що повністю перевернула її життя.

25 років - це старт нового життя і чудовий етап для створення сім’ї, народження дітей. Я пам’ятаю свої 25 років, як час піднесення, нових горизонтів, як початок будівництва затишного родинного дому.

Валентина розповіла, що найважливішим рішенням у її житті було пов’язати життя з коханим чоловіком Андрієм. Це привело ведучу до щасливої сім’ї та гармонії в собі.

Руслан СенічкінРуслан Сенічкін, ведучий програми Сніданок з 1+1

У свої 25 я був сумним, бо зрозумів, що ще 25 - і буде 50, час на пенсію, - жартує народний шеф-кухар Руслан Сенічкін.

Ведучого дуже кумедного поздоровили з 25-річчям. Сенічкін саме знаходився на роботі на радіостанції і починав вести ефір. Він привітався зі слухачами, сказав, що у кожного буде можливість замовити пісні для близьких, привітати один одного зі святами, просто спілкуватися про все в нічному ефірі.

Рівно опівночі в студію увірвався охоронець в костюмі Діда Мороза, хоч це було восени, з великим мішком подарунків на спині. Ведучий був приємно здивований та запам’ятав оригінальне привітання на все життя.

У 25 років в житті розпочався справжній «прорив»: я отримав запрошення працювати на телебаченні у Києві на центральному телеканалі. Тому в цьому віці все цікаве тільки починається!

Незабаром читайте продовження спогадів ведучих 1+1 про те, чим вони жили та про що мріяли у свої 25 незалежних років.

Нагадаємо, новий сезон програми Сніданок з 1+1 стартує з понеділка, 15 серпня, о 6:45 на каналі 1+1.