Ровесники України: Якими зірки Голос. Діти 3 Осадча, Горбунов і MONATIK були у 25 років (фото)

 Ровесники України: Якими Осадча, Горбунов і MONATIK були у 25 років (фото)
1plus1.ua

Популярні ведучі та зірковий тренер Голос. Діти 3 розповіли про свої перші кар'єрні успіхи.

Поділитися:

До ювілею Дня Незалежності України телеканал 1+1 готує телеглядачам безліч сюрпризів.

У 25-ту річницю Незалежності України  1+1 проведе інформаційний день.

Телеглядачі зможуть приєднатися до святкування Незалежності разом з гуртом Океан Ельзи, переглянути документальний фільм «Україна. Повернення своєї історії» та оригінально привітати друзів зі святом у соцмережах.

У рамках спецпроекту 1plus1.ua ведучі телеканалу 1+1 розповідають про те, якими вони були у 25 років та діляться знімками з особистих архівів.

Ведучими третього сезону «Голос.Діти» на «1+1» стануть Юрій Горбунов і Катя ОсадчаКАТЕРИНА ОСАДЧА. Ведуча програми «Світське життя» та «Голос. Діти»

У 25 років Катерина Осадча вже була ведучою програми «Світське життя» і майстерно розкривала таємниці відомих людей.

25 років мені виповнилося у 2008 році. До цього часу в ефір вже вийшло 400 програм. Цього року наш телепроект почав виходити на 1+1. Відтак розпочалася нова сторінка «Світського життя», – пригадує Катя Осадча.

Телепроект розширив свої горизонти – постійними героями програми стали світові зірки. Вперше саме «Світському життю» американська співачка Крістіна Агілера дала велике інтерв'ю. Уперше того ж року програма висвітлювала найяскравіші події з тижня моди в Нью-Йорку.

У програмі з'явилася нова рубрика, в якій ми подорожуємо з зірками мальовничими куточками. І саме там наші герої давали нам найвідвертіші інтерв'ю у своєму житті. Першою героїнею нової рубрики стала Ірина Білик, з нею ми попрямували у Рим, – розповідає Катя Осадча.

В особистому житті ведучої 1+1 також розпочиналися зміни – у перший клас пішов її син Ілля.

MONATIKMONATIK розповів про свій перший день у ролі тренера. Зірковий тренер Голос. Діти 3

Саме у 25-річному віці в MONATIK зародилося невимовне бажання бути на сцені. Молодий артист не міг думати ні про що інше, ніж створювати нові треки і шоу.

Я чітко розумів, що це покликання вимагає багато зусиль і відданої команди, яка б вірила в твій проект. Зі сцени артист повинен нести людям світло, дарувати можливість хоч на деякий час забути про реальність і отримати масу позитивних емоцій, – каже MONATIK.

У 25 років артист вже розумів, що несе відповідальність не тільки за себе, а за цілу команду. За словами MONATIK, це був прекрасний вік для великих звершень.

ЮРІЙ ГОРБУНОВ. Ведучий 1+1 і зірка українських серіалів

У 25 років Юрій Горбунов вже третій рік працював у драматичному театрі в Івано-Франківську, де легко отримував головні ролі.

На той час, це було дуже престижно. Я не хотів до Києва, адже у Франківську все добре складалося. У свої 25 пам’ятаю себе молодим, красивим, енергійним і перспективним хлопцем, – каже ведучий 1+1.

Найяскравіший спогад 25-річного Юрія Горбунова – поїздка в складі режисерської групи на фестиваль «Червона Рута» у Криму. Саме тоді Україні відкрились такі таланти, як Олександр Коновалов, «Шао? Бао!», EL Кравчук та «The Вйо».

Пам’ятайте, що у 25 років – початок шляху до успіху. Все життя ще попереду, – запевняє Юрій Горбунов.

Незабаром читайте продовження спогадів ведучих 1+1 про те, чим вони жили та про що мріяли у свої 25 незалежних років