Ровесники України: якою Джамала була у 25 років (фото)

Тренер проекту Голос країни 7 Джамала розповіла, чому 25-річчя стало для неї переломним моментом.

Поділитися:

Цього року наша країна святкує 25 незалежних років. До ювілею Дня Незалежності України телеканал 1+1 готує безліч сюрпризів. Телеглядачі зможуть приєднатися до святкування разом з гуртом Океан Ельзи, поринути у розслідування історичних міфів та оригінально привітати друзів з Днем Незалежності в соцмережах.

Зірки 1+1 залюбки погодилися долучитися до спецпроекту 1plus1.ua та розповісти, якими вони були, про що мріяли та чого досягли у 25 років. Ностальгійну подорожРовесники України: якими Таран, Вітвіцька і Падалко були у 25 (архівні фото) вже здійснили ведучі ТСН Лідія Таран, Соломія Вітвіцька і Марічка Падалко.

Тренер талант-шоу Голос країни 7 Джамала також поділилася спогадами про свої 25 років. Переможниця Євробачення 2016 каже, що дуже добре пам’ятає цей час. Той рік став для Джамали доленосним.

Саме тоді, в 2009 р., співачка отримала гран-прі міжнародного конкурсу «Нова хвиля» в Юрмалі.

Я вперше відчула себе абсолютним переможцем. У мене відкрилося нове дихання, з'явилася впевненість у правильності обраного шляху.

Перемога на «Новій хвилі» повністю перевернула внутрішній світ Джамали. Співачка каже, що саме тоді вона вирішила писати пісні, які звучать в її серці, а не бути як усі та сліпо слідувати тенденціям ринку.

Ось уже сім років я прагну зробити щось нове в українській музиці і зробити наш світ хоча б трішки краще. Це стало моїм основним життєвим орієнтиром, - переконливо та рішуче заявила тренер проекту Голос країни 7.

Читайте незабаром про професійний шлях та творчі досягнення ведучих 1+1

Нагадаємо, цьогоріч оголошення міста, де буде проходити Євробачення 2017, співпадає зі святкуванням 25-ої річниці незалежності України. Незважаючи на певні недоліки, за право приймати пісенний конкурс змагаються Київ, Одеса та Дніпро.

А поки Організаційний комітет з питань підготовки та проведення в Україні у 2017 році пісенного конкурсу Євробачення вирішує, в якому місті буде проводитися Євробачення 2017, в Кабіміні вже визначилися з сумою, яка необхідна для конкурсу.