Розпустив руки: Юрій Горбунов позалицявся до Тіни Кароль (фото)

Юрій Горбунов вхопив Тіну Кароль за сідниці (ФОТОФАКТ) | Новини шоу-бізнесу | 1+1

На очах у дружини.

Поділитися:

Днями українськи зірки представили свої нові пісні та кавери хітів у рамках грандіозного «Вечора прем’єр з Катериною Осадчою». За доброю традицією ведуча знову підготувала для кожного зі своїх гостей особливе завдання. 

Цього разу зірка «Світського життя» запропонувала Тіні Кароль уявити себе учасницею «Танців з зірками». А щоб їй було простіше, покликала на допомогу свого чоловіка — Юрія Горбунова. Адже саме він щонеділі виходить разом із Тіною на паркет як співведучий.

Кароль і Горбунов мали виконати кілька танців залежно від музики. Перші два виявилися жартівливими — «Танок маленьких каченят» і Macarena. А ось далі почали вирувати пристрасті…

Залунав віденський вальс. Щоправда, в Юрія та Тіни він швидко почав нагадувати звичайний «медляк». Ведучий притиснув колегу до себе, обійняв спочатку за талію, а потім дозволив своїм рукам трохи сповзти вниз — на сідниці. Оце так пожартували на очах у дружини!  

Фото: instagram/tinakarol_fantina

Попри красномовні фото, навряд чи Катерина ревнує Тіну до свого чоловіка. Адже , що до Юри має теплі дружні почуття й захоплюється його стосунками з Осадчою. 

Доки телеверсія «Вечора прем’єр» ще не вийшла в ефір, пригадуй виступ Кароль на минулому концерті цієї весни:

Також читай інші новини про зірку:

1. 

2. 

3.