Розсміши коміка. Діти: Зеленський прокоментував участь доньки у шоу

Як виступала Саша Зеленська, дивіться у відео

Поділитися:

У п'ятницю, 22.04.2016, на шоу Розсміши коміка. Діти прийшла донька Володимира Зеленського – Олександра. 

Своєю появою на проекті 11-річна дівчинка приголомшила зіркового тата, який разом із Євгеном Кошовим оцінює виступи учасників.

Маленька Саша планувала виграти 20 тисяч гривень на гумористичному шоу. Натомість нажартувала на цілих 50. На що Олександра витратить головний приз? Чи прийдуть діти інших кварталівців на проект? Про це та інше після зйомок випуску сайту 1plus1.ua розповів Володимир Зеленський.

Володимире, ви здогадувалися, що рано чи пізно Саша прийде на шоу?

- Якщо чесно, то я був, упевнений, що цього ніколи не станеться. Тому що після виступу Варвари, я цікавився у Саші, чи бува не хоче й вона спробувати. Донька відповіла, що хоче, але не піде, бо соромиться… До того ж, вона у мене співає, тому навіть говорила, що більше у Голосі. Діти хотіла би взяти участь. Хоча жартувати їй теж дуже-дуже подобається.

А якби ви знали, що донька виступатиме, самі б їй жарти писали?

- Ні, звісно, ні. Тоді мені було б нецікаво у ролі судді проекту. До того ж, Саша жартувала про мене. А писати про себе не зовсім справедливо і не зовсім чесно. А так, зізнаюся, я із захопленням слухав кожен дотеп. І дуже пишаюся донькою. Вони з мамою величезні молодці, що наважилися, підготувалися… Я як уявлю, як вони від мене це приховували (усміхається)!

Як гадаєте, на що Олександра витратить 50 000 гривень?

- Знаючи Сашу, я переконаний, що вона точно собі нічого не купуватиме, а допоможе комусь, хто цього справді потребує. Наприклад, зробить для школи щось корисне чи якось інакше правильно розпорядиться виграшем.

Діти інших кварталівців, певно, вже теж готуються взяти участь у проекті. Хотіли би і їх побачити на сцені цього шоу?

- Так-так. Нехай приходять. Ми з задоволенням їх зустрічатимемо. Це ж дуже цікаво подивитися. Але тут потрібно розуміти, що у нас не стоїть задача привести сюди всіх дітей учасників студії "Квартал 95". Хоча, звісно, це приємно і цікаво їх тут бачити. А раптом у нас підростає нове покоління? Було б чудово! Можу собі уявити, як вони дивуватимуть. Я ось навіть від рідної людини не очікував такого сюрпризу.

Якби у вашому дитинстві був проект Розсміши коміка. Діти, на здійснення якої мрії ви би хотіли заробити грошей.

- О-о-о-о! У мене тоді багато всяких бажань було. Цілий список! Велосипед страшенно хотів, пістолети з пістонами були дуже популярними (це псевдо стрільба така, зараз малеча уже не зрозуміє). А ще кожен хлопчик мріяв про водний пістолет! Тоді ж не було телефонів, комп'ютерів, - нічого, - тому хотілося мати щось просте. І на море хотілося…  Ми з батьками зазвичай на Азовське їздили, а на Чорне було далекувато . Але я так хотів його побачити.

Володимире, чому вас вчать ваші діти – Саша і Кирил?

- Бути мудрішим, мабуть. Я часто приймаю емоційні рішення, а діти мене заспокоюють, допомагають зібратися до купи. Дякую їм величезне за це! Завдяки синові і доньці я знаходжу сили і рухаюсь далі. Неймовірно люблю їх. Я щасливий батько.

Дивіться гумористичне шоу Розсміши коміка. Діти щоп'ятниці о 20:20 на телеканалі 1+1.