Руслан Сенічкін і Єгор Гордєєв розповіли, які жінки їм подобаються

Ведучі Сніданку з 1+1 поділилися особистими думками щодо жіночої краси

Поділитися:

Зіркові ведучі 1+1 Руслан Сенічкін і Єгор Гордєєв приєдналися до флешмобу #ХтоСказав і розповіли, що для них означає поняття жіночої краси. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс долучилася до флешмобу #ХтоСказав

Єгор Гордєєв зауважив, що бути жінкою надзвичайно важко, адже саме жінка являється підтримкою для своєї сім'ї, вона забезпечує виховання дітей, а також підтримує добробут у домі.  

Чоловікам живеться набагато простіше. Це я точно знаю, - стверджує телеведучий. 

Єгор також додав, що поняття жіночої краси набагато ширше, ніж вважають більшість людей. Вона заключається не лише у вроді, а й у характері, ерудованості, внутрішній красі кожної жінки. 

Жіноча краса - це точно не про зовнішність. До прикладу, особисто у мене поганий зір. Я не завжди бачу із першого разу, - жартує ведучий. 

Єгор Гордєєв також зізнався, якою повинна бути його ідеальна жінка. Щира, душевна та доброзичлива - схоже, саме такі риси цінує ведучий в українках. 

Вона повинна заповнювати своїм теплом увесь простір. Я можу її не чути й не бачити, але буду відчувати, що вона завжди поруч. 

Руслан Сенічкін вважає, що жіночі параметри 90:60:90 - давно застарілий стереотип. Руслан зізнається, що його надихають жінки, у яких є харизма, крихта дивакуватості, добре серце, а також яким притаманні почуття охайності та порядності. 

Виміряти жіночу красу можливо, якщо у вас є жінконометр, - жартує ведучий. 

Крім того, Руслан Сенічкін зауважив, що на сьогоднішній день поняття жіночої краси не є уніфікованим, адже врода може бути різною. 

Немає єдиної формули жіночої краси, а ідеальної жінки не існує. Кожна із них унікальна, як окремий світ, який потрібно вивчати протягом усього життя й можна так і не вивчити. 

Ведучі Сніданку з 1+1 порадили усім жінкам любити себе, забути про усі «потрібно» і «змушена» та частіше прислухатися до самої себе.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секс-символи 1+1 розповіли, які жінки їх приваблюють