Саундтрек до серіалу Школа від гурту CLOUDLESS потрапив до сотні українського чарту Shazam

Школа
Саундтрек до серіалу Школа від гурту CLOUDLESS потрапив до сотні українського чарту Shazam

Гурт зніматиме перший кліп.

Поділитися:

26 вересня в серіалі Школа відбулася прем’єра синглу гурту CLOUDLESS «Відчувати», на яку артисти вже планують знімати кліп буквально днями. 

Це буде перший кліп для гурту, до цього вони випускали лише лірик-відео.

Під час прем’єри треку у серіалі його одразу «зашазамили» понад 2 000 слухачів і на сьогодні трек в сотні українського чарту Shazam.

Для зйомок у новому кліпі CLOUDLESS на пісню «Відчувати» у хлопців є ідея запросити одну з героїнь серіалу «Школа». Яку з чарівних дівчат хочуть запросити і яку роль вона має виконувати в кліпі - поки що тримають в секреті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Viber з’явилися стікери з акторами серіалу Школа

Пісні молодих і амбіційних CLOUDLESS лунають в серіалі «Школа» не вперше. В першому сезоні серіалу вже стали улюбленими для глядачів треки «Вдень і Вночі», «Між Світами», «Злітай», «Starlight», «Небо на Стелі» та «Outro».

На думку музикантів гурту Євгена Тютюнника і Антона Панфілова, пісні гурту дуже органічно перекликаються з темами, які цікавлять аудиторію серіалу «Школа». Цікаво, що одна з пісень "Starlight" після того, як прозвучала в серіалі, одразу ж опинилася на 2 місці в ТОП українського iTunes і трималася в чарті кілька днів!

Про що пісня «Відчувати» зі слів музикантів і авторів Євгена та Антона:

"Не обов’язково говорити про почуття, не обов’язково бути фізично поруч, не обов’язково робити безглузді вчинки, чи доводити щось собі чи іншим. Найважливіше - відчувати. На відстані. Попри повну відсутність можливості бути разом з людиною, до якої виникають почуття. Попри реальність, що труїть зсередини та ззовні стосунки і людей, що прагнуть бути разом. Достатньо просто відчувати одне одного і від цього бути настільки близькими духовно, що не потребувати більше нічого"

Все це про про нову музичну композицію «Відчувати» від гурту CLOUDLESS і найвищий вияв любові, яка не має кордонів, яка не має ні віку, ні статі, і закликає не обмежуватись стереотипністю і бути відкритим до почуттів зовсім по-новому. Коли важливо просто відчувати і дозволяти відчути себе.

Саме «Відчувати» є першим синглом, що розпочинає роботу над новим альбомом CLOUDLESS.

Дивіться другий сезон серіалу Школа з понеділка по четвер о 20:30 на телеканалі 1+1.

Новини по темі