Савва Лібкін та Люда Барбір разом ловили мідїї в Чорному морі, щоб приготувати ризото

Телепара розповіла, як вибрати свіжі мідії, навіщо в ризото потрібен сир і який вид рису підходить найкраще для цієї страви.

Поділитися:

Цієї суботи, 24 вересня, в ефірі «Сніданок. Вихідний» о 8:50 – третя серія грандіозного кулінарного проекту «Їжа у великому містіСавва Лібкін і Людмила Барбір приготують гаспачо для родини Посла Іспанії в Україні». 

Телепара Людмила Барбір і Савва Лібкін вирушили до Одеси в гастрономічну експедицію шукати найкращі морепродукти.

Ведучі 1+1 самі ловитимуть мідії у Чорному морі для особливого ризото (страва з рису), приготованого за класичним рецептом, але «з перчинкою». 

Глядачі завітають додому до Савви на його секретну родинну кухню та дізнаються, як вибрати справді свіжі мідії, щоб у них було багато м’яса, навіщо в ризото потрібен сир, який вид рису підходить найкраще та як давно винайшли рецепт цієї страви.

Спробувати українське ризото ризикнули популярна одеська блогерка Ірина Медушевська та музикант Ігор Бутенко. А ще під час зйомок одеський кулінар Савва Лібкін навчив гуцульську господиню Людмилу Барбір новому слову «драга». 

Стежте за конкурсами й розіграшами авторського посуду Савви Лібкіна на сторінці у Facebook «Сніданок з 1+1» і надсилайте свої рецепти для нової української кухні на пошту Libkin.chief@gmail.com.

Нагадаємо, що знаменитий одеський шеф-кухар і ресторатор Савва Лібкін у дуеті з телезіркою Людмилою Барбір презентують глядачам у своєму новому телепроекті «Їжа у великому місті» безліч гастрономічних відкриттів.

У меню телепари проста, корисна їжа із застосуванням українських свіжих продуктів з урахуванням світового досвіду та трендів.

Дегустувати й оцінювати страву приходять цікаві особистості – блогери, зірки, гурмани, лікарі, іноземці, телекулінари, спортсмени, а також друзі, родичі та інші.