Секрети краси Моніки Беллуччі

Б’юті-звички та стиль життя однієї із найсексуальніших жінок планети.

Поділитися:

Красою італійської акторки та моделі Моніки Беллуччі захоплюються в усьому світі. Сьогодні зірка святкує свій 55-й день народження. Розкішне чорне волосся, гордий погляд, спокуслива фігура – вона підкорює серця чоловіків, як і 30 років тому. «Бути красивою в 20 років – природно. Однак коли ви гарні в 35 або 55 – це вже життєва позиція», – зауважила в одному зі своїх інтерв’ю італійка. І її краса справді не згасає. Сьогодні ми розкриємо секрет, з чого складається «еліксир молодості» Моніки Беллучі.

ВОЛОССЯ 

Звісно, густе чорне волосся Моніка має від природи, однак якби не ретельний догляд, із плином часу акторка могла б попрощатися з його красою. Зірка радить мити волосся не частіше двох разів на тиждень, інакше можна пересушити його. Замість декоративних масок для волосся Моніка користується звичайною оливковою олією. Модель також намагається уникати використання фену. 

ШКІРА

Моніка починає свій ранок із контрастного душу. Декілька разів на тиждень акторка робить скраб для тіла. Селебріті відмовляється від уколів краси і не ходить до пластичних хірургів. Головні правила зірки в догляді за обличчям – ретельне очищення та зволоження шкіри. Акторка також п’є багато води й турбується про красу своїх губ, аби вони не обвітрювались. 

ХАРЧУВАННЯ ТА СПОРТ 

Моніка Беллуччі ніколи особливо не любила спорт чи дієти і не мала ідеальних параметрів фігури. Пишні груди, виразна талія, об’ємні стегна – її нестандартна для подіуму краса зводить із розуму. Модель ніколи не комплексувала через свої форми. 

Встати о 05:00 і вирушити в спортзал, а вже о 06:00 бути на зйомках? Неможливо! Тому замість походу в зал, я краще одягну чорну сукню (усміхається). 

Після народження другої дитини Моніка почала більш ретельно складати свій раціон. Зірка зменшила кількість вуглеводів на користь свіжих фруктів та овочів. 

МАКІЯЖ

У повсякденному житті італійка майже не користується косметикою. Для виходів на червону доріжку вона підкреслює переваги обличчя – малює чорну стрілку, щоб зробити погляд виразнішим, а також обирає яскраву помаду, адже вважає: «Фарбувати губи – це еротичний жест. Насичені вуста, безумовно виклик і провокація».

СТИЛЬ

Моніка обожнює чорний колір і вміє його носити. Її приталені сукні з глибоким декольте завжди мають елегантний вигляд. До того ж акторка залюбки носить класичні костюми, сорочки у чоловічому стилі та джинси. 

Фото: Getty Images

ВІДПОЧИНОК

Моніка найбільше любить відпочивати у колі своїх рідних. Зірка залюбки накриває на стіл та насолоджується розмовами з друзями за вечерею. У вільний час акторка любить поніжитись у ванні. 

ФІЛОСОФІЯ 

Із цитат видатної італійки можна скласти книгу. Її філософія просякнута жіночою мудрістю та любов’ю до життя. Ось декілька надихаючих фраз Моніки Беллуччі: 

«Ні за що на світі не хотіла б, щоб мені знову було 20. Зараз я набагато щасливіша, ніж тоді, адже в тому віці ми ще тільки пізнаємо себе, намагаємося зрозуміти, ким хочемо бути, страждаємо від невпевненості. Зараз я точно знаю, що мені потрібно, і без чого можу прожити».

«Я ніколи в житті не ляжу під ніж хірурга. Сорокарічна жінка, яка намагається мати вигляд двадцятирічної це смішно і безглуздо».

«Ти красива, коли вважаєш себе такою. Зовсім не важливо, що думають інші».

Ще декілька новин про відому італійку: 

1. Моніка Беллуччі вийшла у світ із колишнім чоловіком

2. Не впізнати! Моніка Беллуччі кардинально змінила імідж

3. 55-річна Моніка Беллуччі в купальнику ніжиться в басейні (фото) 

4. Моніка Беллуччі показала розкішну фігуру в купальнику з глибоким вирізом

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.