Надя Дорофеєва розкрила секрети своєї краси

Секрети привабливості Надії Дорофеєвої
instagram @nadyadorofeeva

Надія Дорофеєва розповіла, як доглядає за красою та тілом.

Поділитися:

Як швидко лікувати віруси та зміцнити імунітет: Поради лікаряСолістка дуету «Время и стекло» дала ексклюзивне інтерв'ю популярному виданню cosmo.ua, де розповіла, у чому таємниця її ідеальної зовнішності.

Підтримувати ідеальну фігуру Наді допомагають регулярні заняття у спортзалі та здорове харчування. Дівчина у вільний час залюбки займається з тренером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як правильно доглядати за шкірою під час занять спортом.

Моя любов до тренажерної зали почалась десь з десятої спроби. Я довго привчала себе до тренувань, займаючись вдома по відео з Інтернету, – ділиться Надія.

Окрім фізичної підготовки, гарна фігура – це результат правильного харчування. Надія дотримується декількох простих, однак ефективних правил: вона не їсть нічого жирного і п'є багато негазованої води. 

Єдине у чому я собі не можу відмовити – це щоденна чашка лате, – зізнається Надія.

Нещодавно Надя Дорофеєва стала обличчям відомого косметичного бренду. Дівчина зізнається, що це зобов'язує не лише ретельно підбирати одяг, а й мати гарний макіяж.

Щоб створити ідеальний образ, у косметичці співачки завжди є консилер, що сховає будь-які недоліки шкіри, тональний крем, туш для вій та брів, тіні та палетка помад.

5 обов'язкових косметичних засобів для мене: червона помада, чорний олівець для очей, туш для брів, тіні тілесного кольору та легка тональна основа, – поділилася Надя.

4 поради від косметолога, як доглядати за шкірою перед сномУ макіяжі зірка намагається зробити правильні акценти: або яскраві губи, або виразні очі. 

Також Надія розповіла, без чого вона не може вийти з дому – це телефон, з допомогою якого вона вирішує величезну кількість питань за день; бальзам для губ, який взимку є незамінним; та червона помада, яка обов'язково стане в пригоді, якщо вас раптом запросять на світський захід.

Нагадаємо, нещодавно стиліст Ангеліна Комарова показала, як зробити зачіску у стилі Наді Дорофеєвої.