Секрети супер-мами: Як Ольга Фреймут поєднує роботу та догляд за дітьми

Як Ольга Фреймут поєднує роботу та догляд за дітьми: Секрети супер-мами
1plus1.ua

Зірка телеканалу 1+1 розповіла, як їй вдається працювати над новим проектом і при цьому бути ідеальною матусею.

Поділитися:

Уже 1 листопада о 22:00 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра проекту «Новий інспектор Фреймут. Міста». Телеведуча Ольга Фреймут8 найкращих образів інспектора Фреймут перевіряє кожне місто за п'ятьма критеріями: освіта, безпека, їжа, медицина та еліта. А її таємні агенти починають перевірки задовго до приїзду ведучої.

Проект потребує багато сил, енергії, а головне часу. Однак молодій мамі навіть після народження другої дитини, сина Валерія, вдається поєднувати роботу та родину. В інтерв’ю для «Теленеделя» Ольга Фреймут розповіла, як їй вистачає часу для професійної діяльності та догляду за дітьми.

Я вдячна чоловіку за те, що розуміє, якою важливою справою я займаюся. Він робить все для того, щоб допомогти мені, коли я залишаю сина і їду у відрядження.

Окрім люблячого чоловіка Володимира Ользі Фреймут також допомагають няняВолодимир Зеленський: «Ми з Оленою Кравець завжди були разом, навіть у пологовому будинку» та бабусі. Старша донечка Злата вже зовсім доросла і самостійна, тому сама допомагає мамі.

Ведуча також зізналася, що майже не була в декретній відпустці. За два дні до пологів Фреймут ще їздила на нараду зі своєю командою і на озвучку серіалу «Наші пані у Варшаві». Ведуча повернулася до роботи відразу після пологового будинку, бо знала, наскільки цей проект важливий для мільйонів людей.

Я вважаю, що вагітність – це не те, що змушує відмовитися від усього. Навпаки - вона надихає і омолоджує.

Дійсно, після народження сина телеведучій вдалося зберегти прекрасну форму. Читайте, якої дієти дотримується Ольга Фреймут.