Сергій Бабкін похизувався рельєфним торсом (фото)

Голос країни
Сергій Бабкін показав рельєфний торс (фото)

Співак зізнався, що записує свої пісні напівоголеним.

Поділитися:

Цього місяця тренер Голосу країни та учасник Танців з зірками Сергій Бабкін випустив свій перший україномовний альбом «Музасфера». Тепер артист вирішив продемонструвати, як записував композиції, що ввійшли до його 12-ої за рахунком платівки. У своєму Instagram він розмістив фото, на якому зображений напівоголеним у студії звукозапису.

«Коли я записуюся в студії, я завжди прибираю все зайве: обов'язково звільняюсь від взуття, знімаю годинник, каблучки і верхній одяг теж. Я почуваюся вільно, коли на мені нічого немає. Тіло теж працює, співає, дихає, резонує. Зайве на ньому буде заважати, сковувати і відволікати. А коли воно вільне, ти повністю занурюєшся в процес, в тему, в пісню, чіткіше відчуваєш всі слова і відтворюєш правильний звук», - пояснив Бабкін.

Зазначимо, що минулої неділі артист представив кілька пісень із нового альбому у прямому ефірі Танців з зірками. Як це було, дивіться у відео.

Нагадаємо, що сьогодні, 17 жовтня, підопічні Сергія Бабкіна у Голосі Країни Віра Кекелія та Роман Дуда святкують річницю весілля. Подію пара вирішила відзначити прем’єрою їхньої першої дуетної пісні.  

Новини по темі