Сергій Бабкін розповів, яких учасників шукатиме у новому сезоні

Голос країни

Цієї неділі, 28 січня, о 21:00 на 1+1 відбудеться прем’єра восьмого сезону наймасштабнішого вокального шоу Голос країни.

Поділитися:

Цієї неділі, 28 січня, о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нового восьмого сезону найбільш масштабного вокального проекту України Голос країни, зірковими тренерами якого стали Сергій Бабкін, Джамала, яка очікує на первістка, Потап, Тіна Кароль, ведучими - Юрій Горбунов та Катя Осадча.

Напередодні першого випуску «сліпих прослуховувань» Сергій Бабкін прикрасив обкладинку журналу «Теленеделя» та в ексклюзивному інтерв’ю розповів, яких учасників буде шукати цього сезону:

«Все просто: у своїй команді я бачу цікавих самобутніх людей, обов'язково чуттєвих. Далі вже йде творчий процес: яку пісню обрати, кому її дати. Ніколи не ставлю під час «вокальних боїв» у пару слабкого і сильного вокаліста. Вони мають бути в одній «ваговій категорії», інакше пісня не прозвучить. І оцінювати учасників в такому випадку цікавіше. Ще один важливий момент у проекті- командний дух. Віра Кікелія та Рома Дуда навіть одружилися після участі у «Голосі країни». Ми продовжуємо товаришувати. Коли приїжджаю до Києва, зустрічаємося, а так – підтримуємо стосунки по телефону».

Також зірковий тренер зізнався, чому разом із дружиною вирішив назвати свою доньку Веселиною: 

«Веселина – болгарське ім’я, хоча ми з Снєжкою не маємо до цієї національності ніякого стосунку. Коли Сніжана була вагітна донечкою, ми гастролювали. Після спектаклю одна дівчина розговорилася зі Сніжаною: «Ой, ви знаєте, мою маму теж звати, як і вас! Ви в курсі, що це болгарське ім'я? А ось моя бабуся була Веселиною». Далі Снєжка, за її словами, вже нічого не чула - швидко знайшла ручку, папірець і записала ім'я. Прибігає до мене, дає папірець і каже: «Ось так назвемо нашу доньку». Я не одразу розібрав, що там написано. Але мені теж дуже сподобалося – незвичайне ім'я».

Нагадаємо, що цього року на учасників Голосу країни-8 чекають нові жорсткі правила: учасник, який не зміг розвернути жодного тренерського крісла, буде змушений без спілкування з зірковими тренерами залишити сцену. Також одним з нововведень сезону став спеціальний ліфт, на якому  вокалісти підійматимуться на сцену.

Окрім того, у Голосі країни-8 візьме участь рекордна кількість зіркових учасників: співачка Злата Огнєвіч, олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Ірина Мерлені, учасниця Танців з зірками та українська артистка Камалія, співачка Ірина Федишин, учасник Танців з зірками та актор Юрій Ткач і екс-Борис Апрель Зіанджа. Ще одним нововведенням сезону стане поява ведучого бекстейджу Артема Гагаріна. Під час виходу програм в ефір Артем буде показувати для користувачів соціальних мереж найцікавіші моменти за лаштунків, ексклюзивні інтерв’ю з учасниками, а також командою проекту.

 

Новини по темі