Серіал Школа здобув премію 1+1 Золотий лайк

Школа

Нагороду отримала акторка Анна Трінчер.

Поділитися:

Офіційний сайт телеканалу 1+1 1plus1.ua започаткував власну премію Золотий лайк — голосування інтернет-користувачів та глядачів за найкращі телевізійні проекти, серіали, а також улюблених ведучих та акторів.

У дванадцяти номінаціях глядачам пропонувалося проголосувати за найбільш вражаючі телевізійні програми 2018 року та обрати улюблених зірок 1+1. Сторінку премії відвідали 600 тис. людей, а проголосували — 25 тис. читачів сайту.

Найбільше нагород забрав телехіт Школа. Його визнали найкращим серіалом року, актором року став Даня Вегас, а найкращою акторкою — Ірина Кудашова.

Даня Вегас

Іра Кудашова

Сьогодні до студії Сніданку з 1+1 завітала акторка Школи Анна Трінчер, аби отримати Золотий лайк за всю команду серіалу.

«Мені дуже приємно отримати цю нагороду за всю команду. Школа змінила моє життя. Я безмежно вдячна усім, хто працював над цим серіалом. Нещодавно ми знімали останній дзвінок і плакали, адже розуміли, що продовження може і не бути. Хочеться, щоб було продовження – наприклад серіал Універ (сміється)», — поділилася Анна.

Анна Трінчер та Богдан Осадчук

Акторка зізналася, що стежила за голосуванням на сайті та вболівала за себе й свого коханого, колегу по знімальному майданчику Богдана Осадчука.

Про решту проектів, ведучих та експертів 1+1, які стали улюбленцями глядачів та отримали Золотий лайк, дізнавайтеся за посиланням.

Новини по темі