Серіал Слуга народу змінив час виходу в ефір

З сьогоднішнього дня серіал Слуга народу. Від любові до імпічменту виходитиме одразу після ТСН

Поділитися:

Час виходу в ефір улюбленого телесеріалу глядачів Слуга народу. Від любові до імпічменту змінився! Тепер нові серії можна буде побачити з понеділка по четвер о 20.20, одразу після вечірнього випуску ТСН.

У нових серіях на обранця з народу чекають випробування, під тиском яких він навіть засумнівається, чи справді його місце в політиці та втратить близьких друзів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Станіслав Боклан зізнався, за що найбільше любить свою дружину

Виконавець головної ролі Володимир Зеленський зізнався, що одними з найважчих сцен в емоційному плані стали епізоди, де його команда залишає Президента, зраджуючи їхній дружбі.

Всі знають, що наша студія «Квартал 95» заснована на дружбі. Мої колеги – це, перш за все, друзі, які стали майже однією родиною. Я не можу уявити, яким було б моє життя без них, і ні в якому разі не хочу про це думати.

Крім того, у нових епізодах Слуги народу. Від любові до імпічменту глядачі познайомляться з новими героями, які намагатимуться скласти конкуренцію Василю Голобородьку на виборах.

Хто боротиметься за владу з чесним Президентом Василем Голобородько, та як впорається обранець народу з випробуваннями долі - дивіться на 1+1 з понеділка по четверг о 20.20, одразу після вечірнього випуску ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слуга народу. Від любові до імпічменту стал лучшей премьерой осеннего телесезона