Східний гороскоп для всіх на 2018

Дізнайтесь, кого любитиме Собака у 2018.

Поділитися:

Що готує Новий рік 2018 для знаків східного гороскопу? Ми розібралися і підготували для вас східний гороскоп на 2018 рік для усіх знаків зодіаку. Астрологи запевняють, що 2018 рік подарує усім спокій, радість та мир. Які ще сюрпризи приготував для нас рік Собаки - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп фінансів 2018 для всіх знаків зодіаку

ЩУР

У вас з'явиться чимало шансів досягти успіху на роботі. Рік Собаки вимагає бути чесним та справедливим до інших, тому пам'ятайте про це, йдучи до нових цілей. Щур найбільш сумісний зі Щуром, Драконом або Мавпою, а найменше - із Конем. 

БИК

Ви надзвичайно наполегливо працювали у минулому році. Ви маєте багато спільного із Собакою, тому цього року вам особливо пощастить. 2018 - рік кохання, романтики та мрій, тому сміливо шукайте своє кохання. Найбільш сумісні знаки для Бика - Півень та Змія. Найменше - Вівця. 

ТИГР

У Новому році для вас настане новий етап у житті. Він буде більш радісним та щасливим для вас. Тигр, Кінь та Собака - представники цих знаків стануть для вас добрими друзями та порадниками. Якщо плануєте побудувати нові стосунки, найбільш сумісними знаками для вас стали Тигр, Кінь та Свиня. Найменше - Мавпа. 

КРОЛИК (КІТ)

Цього року важливо присвятити більше часу саморозвитку. Займіться креативною та творчою справою, що приноситеме вам задоволення. Найбільш підходящими знаками для вас стали Вівця, Свиня та Собака. Найменше - Півень. 

ДРАКОН

Собака - ваша повна протилежність. Варто остерігатися будь-яких сварок у родині та конфліктів на роботі. Будьте обережними у всіх починаннях та ставтесь до кожної справи спокійно. Найбільш сумісні знаки для вас - Криса та Мавпа, а найменше - Собака. 

ЗМІЯ

Ви затятий інтроверт, а от Собака - навпаки. Постарайтесь цього року бути більш відкритим до усього нового, не боятися змін та нових знайомств. У вас буде хороший рік, адже особливих проблем не передбачається. Сумісні знаки для вас - Бик, Півень, Мавпа. Несумісний - Свиня. 

КІНЬ

Собака - ваш вірний друг, тому вас усюди спіткатиме вдача. Це ваш рік для подорожей, відкриттів та щастя в особистому житті. Якщо збираєтесь будувати нові стосунки, найбільш підходящими знаками для вас будуть Кінь, Собака, Тигр та Вівця, а найменше - Щур. 

ВІВЦЯ (КОЗА)

Ваш рік буде настільки вдалим, що вам для цього не варто буде докладати багато зусиль. Сміливо розвивайте свої ідеї. Можете відкрити власний бізнес, який обіцяє стати успішним. Нові стосунки обов'язково будуть сповненими романтики та ніжності. 

МАВПА

Ваша непосидючість та надмірна енергійність можуть дорого коштувати. Пам'ятайте, що Собака любить затишок та спокій. Проведіть більше часу із родиною, наприклад, радимо поїхати у незабутню подорож. 

ПІВЕНЬ (ФЕНІКС)

Півень і Собака люблять працювати, поводяться чесно і цінують те, що мають. Отже, це буде ваш рік, у якому всюди спіткатиме вдача. Півень найбільш сумісний з іншим Півнем, Биком або Змією. Кролик вважається найменш сумісним.

СОБАКА

Звичайно, 2018 рік - ваш на всі 100%. Це гарна нагода досягнути нових перспектив у роботі та зміцнити свою родину. Займіться ремонтом, купіть нові речі, одяг, меблі. Безумовно, у 2018 році Собак супроводжуватиме вдача у будь-яких починаннях. 

КАБАН

У 2018 важливо визначитися із своїми пріоритетами. Початок весни буде найбільш успішним для вас - ви зможете зробити велику покупку: житло, машина, бізнес. У сімейному плані на вас чекає гармонія та затишок. Усі конфлікти та давні образи відійдуть на інший план. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп здоров'я 2018 для всіх знаків зодіаку

Зазначимо, у Китаї святкують Новий рік - Жовтого земляного собаки! Цей день ще називають свято Весни. Застілля, розваги, смачнІ страви – святкування нового китайського року за деякими традиціями схоже з нашим, утім відмінності все ж таки є. Деякі - особливо цікаві.