Син Тіни Кароль прийшов на сліпі прослуховування

Син Тіни Кароль прийшов на сліпі прослуховування (фото)
1plus1.ua Фотографія: тренер Голос. Діти Тіна Кароль

В ефірі ранкової передачі Сніданок з 1+1 тренер Голос.Діти пригадала про враження свого сина від червоного крісла, учасників сліпих прослуховувань та музичний експеримент.

Поділитися:

У студію програми Сніданок з 1+1 завітала відома українська співачка і тренер дитячого талант-шоу Голос.Діти. Тіна Кароль розповіла ведучим про зйомки нового кліпу Твої гріхи та про новітні технології, які «виростили» на її обличчі квітиТіна Кароль розповіла, як у неї на обличчі «виросли» квіти.

Співачка також зізналася, що цього сезону на знімальний майданчик «Голос.Діти» завітав її син Веніамін. У Тіни Кароль складається враження, що тренерське крісло як для її сина, так і учасників дитячого талант-шоу ніби «медом помазане». Дітей вабить червоне крісло проекту – це просто якась магія.

Син Тіни Кароль Веніамін на сліпих прослуховуваннях Голос.Діти

Тіна Кароль розповіла, що Веніамін допомагав їй на проекті своїми порадами. Часом навіть не погоджувався з рішенням зіркової мами.

Вєня сварить мене за те, що я не обрала того чи іншого учасника. Для нього всі діти талановиті, – розповідає співачка.

Тренер Голос.Діти каже, що син знайшов заняття, яке йому до душі: хлопчик чудово танцює гопак із шаблею. А от брати участь у дитячому талант-шоу Веніамін відмовляється, він надто сором’язливий.

Якось на знімальному майданчику я увімкнула його пісню – у нього є одна композиція, яку він сам записав на студії з моїм музичним інженером. І тоді син дуже образився, що я усім розкрила його секрет.

Нагадаємо, новий сезон вокального дитячого проекту «Голос.Діти» стартує в ефірі телеканалу 1+1 уже цієї осені. Над проектом працює команда 1+1 Продакшн під керівництвом Вікторії Лєзіної. Музичний продюсер проекту – Руслан Квінта. Ведучі проекту – Юрій Горбунов та Катя Осадча.

Наразі триває кастинг вокального проекту «Голос країни». Заповнюйте анкету на сайті та приходьте на кастинги 17-18 та 24-25 вересня за адресою: м. Київ, пр-т Глушкова 1, ВДНГ 12 павільйон (ст. м. Виставковий Центр).