Щирі емоції: У мережу потрапили зворушливі кадри, як знімали відео до Дня Конституції

1+1 опублікував бекстейдж, як знімали ролик до Дня Конституції України

Поділитися:

До ювілею Незалежності України канал 1+1 готує особливий спецпроектСвяткова програма телеканалу 1+1 до 25-річного ювілею Незалежності України стартувала з промо-кампанії, у рамках якої презентовали перший відеоролик із ведучими 1+1 та видовищними кадрами знакових місць України, що увійшли до проекту «Моя країна».

Нещодавно канал 1+1 опублікував відео, як Катерина Осадча, Ольга Фреймут, Руслан Сенічкін, Наталя Мосейчук, Юрій Горбунов та Алла Мазур зізнаються, що змушує їх пишатися Україною.

"Бог нам дав розкішну Батьківщину – сонячну, теплу. На одній землі зібрані усі дива світу!" – зворушено каже Алла МазурАлла Мазур.

У бекстейджі ролика, присвяченому 25-річному ювілею Незалежності України, глядачі побачать, як проходили зйомки культувого відео та як творча команда 1+1 насолоджувалася неперевершеними краєвидами нашої країни.

"Ролик 1+1 – це красива вітрина України. Адже в побуті ми не помічаємо важливі речі", – каже Ольга ФреймутОльга Фреймут.

Нагадаємо, що 24 серпня телеканал 1+1 покаже спеціальний проект «Океан Ельзи. Без меж» - телеверсію концерту гурту в Дніпрі у рамках «Світового туру 2016-2017». Проект прикрасить унікальна відео-графіка та незвичайні спецефекти, які можна буде побачити тільки у телеверсії саме у День Незалежності України. Також глядачів «1+1» у святковому ефірі чекають спеціальні випуски ТСН та фільми.

У рамках святкової програми глядачі побачать документальний двосерійний фільм «Україна.Повернення своєї історіі» виробництва «1+1 Продакшн». Історичний фільм поєднує елементи розслідування та повноцінні наукові дослідження, безпосереднім учасниками яких стануть глядачі, та які приведуть до приголомшливих наукових відкриттів.

Святкуймо 25-річчя Незалежності України разом!