Слуга народу емоційно пояснив депутатам, що про них насправді думає

"Слуга народу" емоційно пояснив депутатам, що про них насправді думає (ВІДЕО)

Персонаж Зеленського виголосив гучну промову

Поділитися:

Василь Голобородько тільки нещодавно опинився у ролі Президента, але вже спробував спрямувати на правильний шлях народних обранців. 

Так, гарант конституції, який 12 років пропрацював учителем історії, особисто сказав депутатам усе, що думає про їхню діяльність. Зокрема, розтлумачив  чиновникам, що демократія. І кілька разів наголосив, що це не влада над народом, а навпаки.

"У нас же в країні демократія? Ну, судячи з того, що ви у цьому постійно запевняєте по телевізору… Влада у нашій країні справді належить народу. А народ своєю чергою винаймає вас і мене, зокрема, на роботу. Поясніть тоді, будь ласка, чому я, простий виборець, на зарплату учителя історії не можу дозволити собі навіть хрущовку у місті Київ. Коли ви, мої підлеглі, живете в розкішних хоромах. Ви не гадаєте, що це дивно? Чи мені одному здається, що тут щось не так?

 Все нормально у вас. Ми ж слуги народу. Де таке взагалі бачили, щоби слуги жили краще своїх панів? Чи, може, ви просто переплутали, і ви служите не тому господарю? Замість того, щоби служити народу, ви прислуговуєте олігархам. Невже вам не хочеться зробити хоч щось хороше для цієї країни? Невже ви справді вірите, що на тому світі приймають платинові карти?" - Поцікавився Василь Голобородько.