Слуга народу став найбільш рейтинговим ТБ-продуктом осіннього сезону

Слуга народу став найбільш рейтинговим ТБ-продуктом осіннього сезону

Серіал Кварталу 95 стартував із неймовірним успіхом

Поділитися:

16 листопада о 21:00 на телеканалі "1+1" стартував комедійний політичний серіал "Слуга народу" виробництва "Студії Квартал 95".

Перша серія пройшла з приголомшливим успіхом і стала не тільки лідером слоту, але і найбільш рейтинговим ТБ-продуктом осіннього сезону. Рейтинг – 10,4%, частка – 26% за аудиторією 18-54, Україна.

За сюжетом серіалу, президентом стала проста, чесна і принципова людина, одна з нас, вчитель історії Василь Голобородько. Несподівано для всіх країна отримала гаранта, який живе у професорській квартирі батьків на Дарниці разом з батьками і старшою сестрою, позичає до зарплати і користується громадським транспортом.

Головну роль вчителя історії Василя Голобородька в серіалі виконав Володимир Зеленський. Також у комедії задіяні Станіслав Боклан (прем'єр-міністр), Євген Кошовий (міністр закордонних справ), Олександр Пікалов (міністр оборони), Юрій Крапов (головний податківець країни), Олена Кравець (голова Нацбанку), Степан Казанін (спічрайтер), Наталія Сумська (мати головного героя), Віктор Сарайкін (батько), Катерина Кістень (сестра), Анна Кошмал (племінниця).

Серіал "Слуга народу" складається з 24 серій. Режисер серіалу Олексій Кірющенко. Над сценарієм працювала велика команда "Квартал 95" у складі Андрія Яковлєва, Юрія Костюка, Юрія Микуленка, Дмитра Григоренка, Михайла Савіна, Дмитра Козлова, Олександра Брагіна.

Саундтреки до серіалу написали одразу два відомих музиканти – Дмитро Шуров і Потап.

Заголовну пісню до серіалу написав композитор Дмитро Шуров, а кожна серія закінчується акордами пісні Потапа і Насті Каменських.