Слуга народу. Від любові до імпічменту став кращою прем'єрою осіннього телесезону

Успіх нового сезону Слуга народу. Від любові до імпічменту вражає!

Поділитися:

Вчора на 1+1 відбулася довгоочікувана прем'єра другої частини серіалу студії «Квартал 95» Слуга народу. Від любові до імпічменту про чесного Президента Василя Голобородька.

Перші дві серії пройшли з високими показниками телеперегляду і отримали позитивні відгуки телеглядачів Серіал випередив продукти інших каналів та став лідером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський «зазнав удару» від найближчих людей

Таким чином, прем'єра Слуга народу. Від любові до імпічменту стала найуспішнішою серед серіалів цієї осені на українському телебаченні за аудиторією 18-54.

Нагадаємо, перший сезон серіалу Слуга народу який виходив у 2015 році, став одним з найуспішніших телепродуктів осіннього сезону на українському телебаченні і очолив топ розважальних і художніх телепродуктів. За час трансляції його подивилося близько 20 мільйонів глядачів по всій Україні.

У нових 24 серіях Президент з народу Василь Голобородько продовжить боротьбу за успішну і процвітаючу Україну. Для цього йому доведеться пройти через безліч випробувань і навіть пережити загрозу імпічменту, розчарування в особистому житті, сварки і скандали з друзями. Телеглядачі ближче познайомляться з родиною Василя Голобородька - його батьками і сестрою, а також побачать кілька ліній кохання. Нові серії Слуги народу. Від любові до імпічменту дивіться з понеділка по четвер о 21.00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Зеленський зробив офіційну заяву, на яку довго чекали українці