Сміємось – отже не здаємось: «Ліга Сміху» повертається на екрани – відтепер на телеканалі ТЕТ

Сміємось – отже не здаємось: «Ліга Сміху» повертається на екрани – відтепер на телеканалі ТЕТ

Не пропусти зустріч з улюбленими командами та коміками — з 23 вересня о 18:00 на телеканалі ТЕТ.

Поділитися:

У такий складний для України час гумор допомагає людям не здаватись. Тому гумористичні п’ятниці повертаються: скоро на телеканалі ТЕТ. Вже 23 вересня о 18:00 відбудеться довгоочікуване повернення гумористичного проєкту «Ліга Сміху».

За вісім сезонів шоу «Ліга Сміху» відкрила неймовірну кількість талантів, які активно продовжують свою справу. Наяйскравіші номери різних сезонів проєкту, улюблені тренери та різноманітні пародії, які нікого не залишать байдужим.  На глядачів очікує повернення зіркового сезону «Битви титанів», у якому зберуться найсильніші команди за усю історію проєкту: «Ветерани космічних військ», «30+», «Наш формат», «Тріо різні», «Вінницькі», «Відпочиваємо разом», «Горобчик», «Стадіон Діброва», «VIP Тернопіль» та «Веселі Бобри» (збірна команд «Загорецька Людмила Степанівна» та «Стояновка»). Разом із ними створювати настрій українцям будуть тренери — Сергій Бабкін, Олеся Жураківська, Маша Єфросиніна, Гарік Корогодський, Володимир Дантес та Станіслав Боклан. Найкращі коміки відтепер в ефірі телеканалу ТЕТ.

Після повномасштабного вторгнення гумористи різних сезонів «Ліги Сміху» активно проявляють себе на культурному, волонтерському та бойовому фронтах. Організовують благодійні збори, дають багато концертів для наших військових на передовій і вірять у непереможну Україну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖБійці на фронті, волонтери та артисти на передовій: як гумористи України наближають нашу перемогу

Переможець третього сезону «Ліги Сміху», учасник команди «Загорецька Людмила Степанівна» Віктор Розовий зараз захищає Україну у складі полку «Азов». В одному з інтерв’ю комік прокоментував, що рішення піти на фронт було обдуманим. Він виконує поставлені завдання командира, а під час звільнень долучається до різноманітних благодійних ініціатив, розповідає громадськості про важливість боротьби проти окупанта на різних суспільних фронтах.

Віктор Розовий

А от володар переможного кубка другого сезону «Ліги Сміху» Марк Куцевалов, відомий як учасник монокоманди «Прозорий гонщик», до Дня Незалежності України подолав пішки 850 км, аби зібрати 2 млн 850 тисяч гривень на три машини швидкої допомоги. Комік назвав свою пригоду реаліті-шоу «Швидкий похід».  Вирушив Марк Куцевалов з рідного Чорноморська до Говерли 6 серпня. На маршруті він заздалегідь знайшов охочих прихистити його вночі. Щодня гуморист фільмував свою подорож.  Потрібну суму коміку вдалось зібрати ще до того, як він завершив цю благодійну ходу та піднявся на найвищу точку України. На Говерлі небайдужі українці зустрічали гумориста оплесками та з українськими прапорами фотографувалися з ним на згадку.

Марк Куцевалов

Учасниці команди «Тріо різні та ведучий» — Аліна Блажкевич, Олександра Машлятіна та Анастасія Оруджова — з перших днів повномасштабного вторгнення росії на територію України активно виступають для українських захисників, підіймаючи їхній бойовий дух на передовій.

Тріо Різні

Окрім того, гумористи займаються волонтерством та особисто організовують благодійні збори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ«200 гривень з його пенсії летять військовим», – зірка «Ліги сміху» та «Жіночого кварталу» Олександра Машлятіна розповіла зворушливу історію про свого дідуся-хіміка

Не пропусти зустріч з улюбленими командами та коміками — з 23 вересня о 18:00 на телеканалі ТЕТ. Сміємось — отже не здаємось!