Що подарувати на Новий рік: 10 універсальних ідей, які підійдуть кожному

Що подарувати на Новий рік
Фотографія: pixabay.com

Читайте, які новорічні подарунки сподобаються вашим рідним, друзям і колегам та вирушайте на святковий шопінг!

Поділитися:

Новий рік – магічний час, коли збуваються найсміливіші бажання. Кожен із нас чекає чогось позитивного, чарівного та безтурботного.

Особливо приємні приготування до Нового року. Господині заздалегідь починають шукати незвичайні рецепти, оздоблюють дім та прикрашають ялинку оригінальними новорічними іграшками. А який же Новий рік без подарунків?

Щоб відчути магію свят та стати частиною казкового дійства, пропонуємо вам увімкнути підбірку новорічних пісень і почати обирати подарунки для своїх рідних та друзів. Адже найповніше свято відчувається тоді, коли ви даруєте радість іншим.

ДЕКОР СВОЇМИ РУКАМИ

Якщо ви маєте достатньо вільного часу, створіть власноруч оригінальні ялинкові прикраси. Ароматизовані іграшки, прикраси із фото та навіть модернізований декор зі старих іграшок – усю цю красу можна зробити швидко та без особливих витрат.

КОМУ ДАРУВАТИ:

Подарунок, зроблений своїми руками, не лише корисний, а й приємний. Він постійно нагадуватиме про вашу турботу та створюватиме затишок в оселі. Новорічні handmade прикраси особливо потішать ваших батьків та близьких друзів.

ПРИКРАСИ

Жінки завжди прагнуть підкреслювати свою красу за допомогою прикрас. Їх вибір нині надзвичайно широкий: від біжутерії з тканини, дерева та бісеру до коштовностей з натуральних каменів та дорогих матеріалів.

КОМУ ДАРУВАТИ:

Дарувати ювелірні вироби чи біжутерію завжди ризиковано, тож подумайте заздалегідь, які саме прикраси подобаються. Можна навіть відверто запитати про уподобання. Такому подарунку будуть раді мама, сестра та близька подруга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 ідей новорічних подарунків, зроблених своїми руками

КНИГИ

Книги – це актуальний та корисний подарунок на Новий рік. Завжди приємно провести затишний вечір за читанням улюблених творів, які надихають та мотивують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 20 справ цієї зими, що допоможуть зустріти весну новою людиною

Майстерно оформлені обкладинки та запах свіжих чорнил на папері принесуть справжнє задоволення кожному, хто отримав такий презент.

Нині видавництва пропонують широкий вибір книжок різних жанрів від українських та закордонних авторів. На сайтах видавництв можна придбати все: від дитячих казок до світових бестселерів, які дозволяють зануритися у світ якісної літератури.

КОМУ ДАРУВАТИ:

Книга – це універсальний подарунок, який сподобається всім без винятку. Професійна література для колег, вічна класика для батьків, світові бестселери для друзів та дитяча література для малечі – подарунок знайдеться на будь-який смак.

ПОДАРУНКОВИЙ СЕРТИФІКАТ

Суддя проекту Модель XL та відомий український дизайнер Андре Тан впевнений, що найкращий презент до новорічних свят – це подарунковий сертифікат. Його зазвичай можна придбати на сайті чи безпосередньо в магазині.

З таким подарунком ви точно не будете хвилюватися, чи вдалося догодити з новорічним сюрпризом.

КОМУ ДАРУВАТИ:

Подарунковий сертифікат можна дарувати як рідним, так і друзям, і колегам. Кожен зможе обрати для себе корисну та доречну річ.

СОЛОДОЩІ

Приємним новорічним подарунком для кожного ласуна стануть солодощі. Оригінальні набори можна замовити в будь-якому інтернет-магазині чи в кондитерських.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Швидко та просто: 5 зимових рецептів

Якщо ж ви хочете здивувати близьких своїми кулінарними здібностями, зворуште їх набором найсмачнішого печива домашнього приготування. Коробку для цієї смакоти ви також можете прикрасити власноруч. Напишіть свої побажання на Новий 2019 рік та оздобте милими знімками.

КОМУ ДАРУВАТИ:

Незвичайні набори цукерок чи пакунки з домашніми ласощами всім гарантують відчуття свята. Рідні та батьки будуть здивовані вашою чуйністю та сентиментальністю, друзі із захватом куштуватимуть гастрономічний витвір мистецтва, а колеги легко перейдуть до неформального спілкування.

КОРИСНІ ГАДЖЕТИ

Корисні та практичні гаджети – це завжди безпрограшний варіант подарунка на Новий рік. Вони не лише полегшують робочий процес, а й роблять дозвілля цікавішим.

Меломани оцінять навушники, для людей, що займаються спортом, знахідкою стане фітнес-браслет. Активні люди, які завжди звикли бути на зв’язку будуть особливо вдячні отримати портативний акумулятор.

КОМУ ДАРУВАТИ:

Практичний подарунок оцінять друзі, колеги та кохана людина.

АБОНЕМЕНТ НА НАВЧАННЯ ЧИ МАЙСТЕР-КЛАСИ

Ніколи не пізно навчатися нового, розкривати перед собою все більше можливостей та розширювати свої горизонти. Новий рік – це час, коли варто пробувати те, чого раніше боялися, на що не наважувалися, про що мріяли, однак постійно шукали виправдань своїй бездіяльності.

Чудовим подарунком на свята може стати абонемент на освітні курси, танці, духовні практики чи творчі майстер-класи. Такий презент не лише допоможе розкрити людині її приховані таланти, а й розширить коло спілкування, урізноманітнить дозвілля.

Абонемент на кулінарні чи творчі майстер-класи, а також уроки рукоділля та ремесла можна замовити в будь-якому інтернет-магазині подарунків. Стосовно освітніх курсів – завдання трішки складніше. Спочатку, вам потрібно з’ясувати, чим цікавиться та чого хоче навчитися людина, якій ви готуєте сюрприз. Після цього варто дослідити тематичні навчальні установи, школи та академії.

Зазвичай, декілька разів на рік такі навчальні установи пропонують великі знижки на повний курс.

КОМУ ДАРУВАТИ:

Як ми вже зазначали, пізнавати нове та вдосконалюватися пізно не буває. Тож абонемент на навчання чи майстер-клас стане чудовим подарунком батькам, рідним, друзям, колегам. Єдиний важливий момент – знати напевно, чим цікавиться людина.

Зробіть Новий рік справді чарівним для вас та ваших близьких. Мрійте та правильно загадуйте бажання і тоді рік Свині принесе вам лише позитивні емоції!