Що приховують очільники Державного бюро розслідувань – сьогодні в програмі Гроші

Що приховують очільники Державного бюро розслідувань – сьогодні в програмі Гроші
1plus1.ua

Журналісти програми Гроші каналу 1+1 перевірили минуле очільників новоствореної структури.

Поділитися:

Після новини про початок роботи Державного бюро розслідувань, яке називають українським аналогом ФБР, журналісти програми Гроші каналу 1+1 перевірили минуле очільників новоствореної структури. Завданням ДБР є боротьба зі злочинністю у найвищих ешелонах державних структур, зокрема в правоохоронних органах, міністерствах, Верховній раді, армії та судах, проте хто з політиків та який вплив може мати на них орган, та чому очільники ДБР одразу опинився втягнутими у скандали. Відповіді на ці запитання дивіться сьогодні у новому випуску програми Гроші о 21:45 на телеканалі 1+1.

Також команда Грошей розкаже про ризики, пов’язані із так званими мікрокредитами, які зараз оформлюють чи не на кожному кроці у різних конторах. Минулоріч українці взяли таким чином в борг понад 21 мільярд гривень, проте часто вже після оформлення позики люди дізнаються про здирницькі умови, які перетворюють маленькі суми кредиту у багатотисячні борги. Крім того, деякі з таких контор оформлюють кредити без відома українців підставним особам з підробленими документами. Як не потрапити на гачок аферистів – дивіться о 21:45 на каналі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналістці «Грошей» погрожують фізичною розправою

Крім того, журналісти програми Гроші проаналізували положення про ведення воєнного стану в Україні та розкажуть, чому воно не зачепило економічний напрямок, та кому це може бути вигідно.