Щоб не потріскались: як правильно варити яйця на Великдень
Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Прості секрети ідеальних яєць на Пасху.
Сьогодні чистий четвер, а це означає, що після ретельного прибирання саме час починати підготовку до Великодня: можна пекти паски та фарбувати яйця. Як зробити так, аби під час підготовки яйця не потріскались, розповіли у "Сніданку з 1+1".
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому прийнято "битися" яйцями на Великдень: значення традиції
Як правильно варити яйця
- За 15-20 хв до варіння дістати яйця з холодильника
- До води додати 1 ст л соди
- Опускати слід в окріп
- Варити на середньому вогні
- Після приготування опустити на 10-15 хв в холодну воду
Як прикрасити яйця до Великодня: ведучі Сніданку показали способи:
Новини по темі