Щоб співати, фіналіст«Голос. Діти 3» Андрій Бойко пішов проти волі батьків

Підопічний MONATIK виріс у музичній сім'ї.

Поділитися:

13-річний Андрій Бойко з міста Вишневе - хлопчик, який співати почав раніше, ніж говорити. Підопічний MONATIK виріс у музичній сім'ї. Уже в 2 роки Андрій Бойко знав напам'ять і наспівував відомі оперні арії, які вивчив, сидячи у тата на роботі в оркестровій ямі. Батьки Андрія хотіли, щоб він віддав перевагу більш серйозній справі, ніж музика. Однак бажання дитини співати було настільки велике, що протистояти йому було неможливо. У першому класі Андрій таємно від мами і тата знайшов музичний гурток і записався туди.

Голос Андрія Бойко - високий, потужний. Він може взяти будь-яку ноту! Андрій був першим, до кого я повернувся, і хто вибрав мене своїм тренером, за що я дуже вдячний. Він віддано ставиться до своєї справи, не боїться ставити для себе високу планку, кожен день працює над собою, і це зростання дуже помітне, - розповідає MONATIK.

Фінал третього сезону «>Голос. Діти 3» відбудеться 4 грудня о 21:00 в прямому ефірі телеканалу «1+1». Хто з юних талановитих вокалістів гідний стати кращим голосом України, тепер вирішуватимуть лише глядачі шляхом телефонного і смс-голосування, адже на даному етапі тренери MONATIK, Тіна Кароль і Потап вже не можуть вплинути на долю своїх підопічних. Переможець отримає звання Найкращого голосу країни, пісню і кліп від телеканалу «1+1», тримісячну ротацію пісні на радіо і багато інших призів.

Нагадаємо, фіналістами стали Влад Фенічко і Андрій Бойко з команди MONATIK, Саша Подолян і Еліна Іващенко з команди Тіни Кароль, а також Таня Олексієнко та Іванна Решко з команди Потапа.