Сопонару стане дружиною Усика, а Оруджова заявить, що йде у «Голос країни»: несподівані повернення у півфіналі «Ліги Сміху»

Сопонару стане дружиною Усика, а Оруджова заявить, що йде у «Голос країни»: несподівані повернення у півфіналі «Ліги Сміху»

12 листопада о 20:20 на телеканалі 1+1 покажуть новий випуск гумористичного шоу «Ліга Сміху».

Поділитися:

У третьому півфіналі глядачі дізнаються, яка команда останньою потрапить до суперфіналу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка команда стала чемпіоном п’ятого сезону «Ліги Сміху»

Нові правила передбачають, що тренер на планшеті ставить «лайк» кожний раз, коли йому смішно або подобається, що відбувається на сцені. Перемагає та команда, яка отримає найбільшу кількість «лайків». Оцінювати гумористів будуть тренери: Станіслав Боклан, Маша Єфросиніна, Олеся Жураківська, Сергій Бабкін, Володимир Дантес та Олександр Пікалов.

Ліга Сміху

Команди зіграють три конкурси: полотно, театральний конкурс та імпровізація. «ОГО» та їхній тренер Володимир Дантес порадують глядачів нестандартним гумором на тему «Лебідь, щука та рак» і зроблять так, що на сцені з’являться одразу 33 Дантеси.  

«Между делом» разом з Олександром Пікаловим гратимуть перший конкурс на тему «Чай, кава, потанцюймо». Пікалов відповідатиме за танці, заявивши, що танцюватиме протягом усього номеру, коли захоче. Проте це може статися у найнесподіваніший момент. 

- Сашо, ти не будеш танцювати!

- Чому? Мені у танці ніхто ніколи не відмовляв.

- Ну а ноги? – жартуватимуть гумористи. 

Ліга Сміху

Переможці шостого сезону «Ліги Сміху» команда «СМТ» разом з Олесею Жураківською виступатимуть у скороченому складі. Капітану команди Станіславу Маньку  діагностували COVID-19, через що він фізично пропустив гру, але жартуватиме для глядачів онлайн.

Команда гратиме на тему «Віра, надія, любов», у якій Жураківська процитує пісню Дантеса у віршованій формі, чим викличе шалену реакцію залу. А от як відреагує сам автор — глядачі дізнаються вже завтра о 20:20.

Ліга Сміху

У театральному конкурсі до команд приєднаються друзі-лігосмішники, зірки попередніх сезонів. Несподіванкою стане поява Анастасії Оруджової, яка після травми на «Танцях з зірками» вперше з’явиться на великій публіці та візьме участь у номері на милицях. Разом з командою «ОГО» вона гратиме Русалоньку , яка повернулась у океан після зради принца і хоче повернути свій голос, щоб потрапити на «Голос країни»

Її колега по «Жіночому Кварталу» Ірина Сопонару виступить разом з командою «Между делом» та зіграє дружину Олександра Усика, яка, подивившись переможну пресконференцію чоловіка, побоюється його повернення. 

Ліга Сміху

Учасник легендарної команди «Загорецька Людмила Степанівна» Віктор Розовий доєднається до виступу «СМТ», які покажуть про те, якою була насправді Полтавська битва. Чи здивується Віктор коли дізнається, яка йому дісталась роль?

У фінальному конкурсі команди гратимуть імпровізацію на тему «Казка». Гумористи мають розповісти класичне оповідання на свій лад. У кожного учасника буде свій окремий жанр, у якому він буде її почергово розповідати казку. 

Яка команда останньою потрапить до фіналу «Ліги Сміху» — дивіться вже 12 листопада о 20:20 на телеканалі 1+1.