Стала відома дата прем'єри мелодрами «Катерина» на «1+1»

Катерина

Читайте, коли на телеканалі 1+1 покажуть мелодраму «Катерина».

Поділитися:

Вже наступної суботи, 26 листопада, о 20:15 на телеканалі «1+1» відбудеться прем'єра 4-серійної мелодрами «Катерина», адаптації однойменної поеми Тараса Шевченка до сучасних реалій.

Дія в серіалі відбувається в мальовничому селі Шуляки на Черкащині, де в сім'ї консервативних педагогів підростає дочка Катерина. За сюжетом в село на натурні зйомки історичної картини приїжджає столична знімальна група.

Катя без пам'яті закохується у відомого актора Олексія Красильникова, і як покажуть події, це змінює не тільки її життя, але і життя всіх, хто оточує дівчину.

«Моя героїня дуже наївна і довірлива. Вона хоче більшого, саме тому прагне вирватися з рідного села. Катерина була зразковою дочкою, добре закінчила школу. Коли вона закохується у відомого актора, її звичне життя змінюється.

Дівчина вагітніє і відправляється до коханого у столицю. Їй належить пройти через безліч випробувань, щоб прийняти життя таким, яким воно є, і стати сильнішою», – коментує актриса Валерія Ходос, яка в серіалі зіграла Катерину.

Зазначимо, ролі батьків Катерини виконали народні артисти України Наталія Сумська та Анатолій Хостікоєв. Цікаво, що в мелодрамі також зіграли Марк Дробот і Ольга Гришина, чий творчий тандем вже встиг полюбитися глядачам телеканалу «1+1» за культовим серіалом літа «Центральна лікарня», а також Дмитро Сова, Дар'я Трегубова та інші.

Нагадаємо, виробництвом картини займався «Sister's Production» на замовлення телеканалу «1+1». Режисером 4-серійної мелодрами виступив Олександр Тименко.

Продюсери серіалу – Олександр Ткаченко, Олена Васільєва, Вікторія Забулонська і Марина Городецька Автор ідеї і сценарист – Андрій Кокотюха. За його словами, в серіалі поняття «москаль» з класичної поеми буде переосмислено.

Через які випробування доведеться пройти Катерині і чи закінчиться мелодраматична історія так само, як в поемі українського класика, глядачі побачать 26 листопада о 20:15 в ефірі телеканалу «1+1».

Новини по темі