Стала відома дата прем’єри нової комедії «СидОренки-СидорЕнки» на 1+1

Стала відома дата прем’єри нової комедії «СидОренки-СидорЕнки» на 1+1

Дивися серіал уже зовсім скоро.

Поділитися:

28 жовтня о 21:45 глядачі 1+1 побачать прем’єру комедійного серіалу «СидОренки-СидорЕнки» про життя двох сімей, яких об’єднають події минулого.

За сюжетом серіалу, одного дня заможні СидОренки та бідні СидорЕнки дізнаються, що 16 років тому їхніх синів переплутали в пологовому будинку. Відтепер соціальний статус не має жодного значення, а в родин з’являються однакові турботи та причини для щирого сміху. Головні герої потраплятимуть у знайомі та близькі кожному ситуації – від спілкування із дивними родичами, непорозуміння між дітьми та батьками до побутових клопотів. У персонажах серіалу глядачі легко впізнають когось із членів своєї родини та на їхньому прикладі побачать, що будь-які сімейні негаразди можна вирішувати легко, якщо ставитися до цього з гумором та оптимізмом. Головне пам’ятати, що родина – найбільше багатство.

Головою сім’ї заможних СидОренків є Олександр (Дмитро Суржиков), він володіє великим бізнесом – створює сучасні житлові комплекси.  Його дружина Ольга (Олеся Власова) займається йогою, забезпечує гармонію в домі та весь час присвячує родині. Разом подружжя виховує сина Вову (Петро Ніньовський), який звик легко отримувати бажане й не реагує на критику батьків. Та насправді всередині цього розбишаки «ховається» кмітливий та щирий юнак.

Фото: Дмитро Суржиков

СидорЕнки живуть не так розкішно, але не надто цим переймаються. Тато Петро (Валерій Швець) завжди знаходить справу, яка обіцяє гарні гроші, але повертається додому без заробітку. Його дружина Леся (Ксенія Вертинська) шиє речі на замовлення, а до цього багато років пропрацювала кондитером у ПТУ. В родині росте розумний, скромний і цілеспрямований син Рома (Євген Шекера), який мріє стати програмістом, жити в столиці й фінансово допомагати мамі з татом. Ще один член сім’ї СидорЕнків – дід (Лев Сомов), який щодня генерує хитрі плани й безмежно любить своїх дітей, хоч і не зізнається в цьому.

Фото: Валерій Швець, Євген Шекера, Ксенія Вертинська

Нагадаємо, серіал «СидОренки-СидорЕнки» є адаптацією популярного формату «Іванови-Іванови» групи компаній Yellow Black and White. Виробництво проекту на замовлення 1+1 забезпечила команда IQ Production. Продюсерами серіалу від каналу стали Олена Єремєєва та Дарина Жукова, а від IQ Production — Віктор Медведський, Оксана Іванюк та Сергій Атрощенко, креативний продюсер — Михайло Рудь. Режисером виступив Фелікс Герчиков.

Як Вова та Рома звикатимуть до своїх справжніх родин, дивись у новому серіалі «СидОренки-СидорЕнки» вже з 28 жовтня о 21:45 на 1+1.

Також чекайте на нові прем'єри на каналі 1+1:

1. 1+1 знімає новий серіал «Доктор Віра» з відомими зірками в головних ролях

2. Нові подробиці зйомок українсько-словацького cеріалу «Слов’яни»

3. 1+1 розпочав зйомки нового серіалу «Подаруй мені щастя»

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.