Стала відома дата прем’єри серіалу Прислуга на 1+1

У день прем'єри глядачі побачать одразу дві серії.

Поділитися:

10 квітня о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра нової детективної мелодрами Прислуга. У перший день глядачі побачать одразу дві серії. Напередодні виходу стрічки виконавиця головної ролі, популярна українська акторка Валерія Ходос, прикрасила обкладинку журналу Арт-мозаїка, а у відвертому інтерв’ю розповіла подробиці знімального процесу та життя поза зйомками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Антон Денисенко розповів, як став завзятим детективом у серіалі Прислуга

Валерія постане перед глядачами у ролі прислуги Марти, яка влаштувалася на роботу до заможного котеджного містечка, щоб розслідувати вбивство, у якому звинувачують її чоловіка. Паралельно з Мартою розслідуванням вбивства займається приватний детектив Максим, товариш Антона, а допомагають їм ще дві покоївки, Рита і Віра. Під час розслідування новоспечені детективи розкривають безліч несподіваних таємниць про брудні справи заможних і цинічних мешканців селища.

Акторка розповіла про своє дитинство та перші кроки у творчості:

«Із дитинства я була артистичною: співала в хорі, брала участь в драмгуртку, займалася музикою. У 10-му класі ми пішли на виставу «Майстер і Маргарита» в театр ім. Франка, мене наскільки вразила ця атмосфера, гра акторів, що я відразу захотіла стояти поруч із ними на сцені. Тоді до мене і прийшло усвідомлення, що я хочу бути частиною цього дійства. І в театральний я вступила із першої спроби. Було дуже страшно, але я наполегливо працювала і отримала бажане».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валерія Ходос здійснила свою мрію в серіалі Прислуга

Зірка також розповіла, що незважаючи на постійні зйомки та творчі зустрічі, вона встигає займатися спортом та відвідує спортзал:

«Я ходжу на групові заняття TRX-cycling і на кругові тренування. Я знайшла свого тренера, вона мене мотивує і надихає. Це такий заряд бадьорості та енергії, що день проходить даремно, якщо я не позаймалася. А ще коли бачиш результат цих занять у вигляді рельєфу на тілі, хочеться працювати більше. У залі мене, на щастя, майже не впізнають, тому що я туди приходжу без гриму і зачіски, але бували випадки».

За час розмови зірка поділилася власними спогадами зі зйомок серіалу Прислуги однієї із найскладніших сцен:

«Одну зі сцен серіалу ми знімали на покинутому заводі. Зима, сніг, опалення немає, і ми працюємо майже на вулиці. Це були дуже екстремальні зйомки, але в такі моменти ти завжди звертаєш увагу на команду, яка тебе оточує. Група, яка вкриває тебе, зігріває пледами в ті кілька хвилин перерви між сценами, створюючи атмосферу турботи – це надихає. Працюючи з такими людьми, отримуєш моральне задоволення. Незважаючи на страшний холод, у мене залишилися дуже теплі спогади».

Повне інтерв’ю читайте у журналі «Арт-мозаїка» вже сьогодні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Улюблена співачка героїв Школи стала зіркою нового детективного серіалу від 1+1

Нагадаємо, серіал «Прислуга» - 12-серійна детективна мелодрама. Головні ролі у стрічці виконують відомі українські та білоруські актори Антон Денисенко, Валерія Ходос, Олег Савкін, Лариса Руснак, Борис Хвошнянський, Ірина Мельник, Анна Сагайдачна, Людмила Загорська, Володимир Канівець, Сергій Фролов, Антоніна Макарчук, Дар’я Трегубова, Дар’я Єгоркіна, Андрій Журба, Євгеній Давиденко.

Продюсери стрічки – Олександр Ткаченко, Олена Васільєва. Режисер стрічки – Бата Недич. Оператор-постановник - Костянтин Чумаков, художник-постановник - Дмитро Жмурко. Над створенням серіалу працювала команда «Sisters production» під керівництвом Вікторії Забулонської та Марини Писаренко на замовлення телеканалу 1+1.

Дивіться серіал Прислуга з понеділка по четвер о 21:00 на телеканалі 1+1.