Стала відома дата прем’єри Голосу. Діти-4

Улюблене співоче шоу країни Голос. Діти повернеться на ваші екрани вже зовсім скоро

Поділитися:

Прем’єра нового четвертого сезону найбільш очікуваного вокального проекту країни Голос. Діти відбудеться 5 листопада о 21.00. Зірковими тренерами стали Наталя Могилевська, MONATIK і солісти гурту «Время и Стекло» Надя Дорофєєва та Позитив, ведучими – Юрій Горбунов та Катерина Осадча.

Після вибухового фіналу та запеклої боротьби зірок українського шоу-бізнесу на проекті Танці з зірками глядачі телеканалу 1+1 зможуть насолоджуватись неймовірним вокалом талановитих дітей та їх щирими емоціями у проекті Голос. Діти-4.

Тим часом, напередодні прем’єри нового сезону тренери Голосу. Діти зізнались, які голоси будуть шукати цієї осені:

 «Я своїм прикладом показую, що у будь-якій ситуації можна знайти сили і почати все спочатку, повірити у себе та зробити щось таке, чого від тебе ніхто не очікує. Саме цьому я хочу навчити дітей. Ця малеча може перевернути все догори дриґом. А я зроблю все, щоб разом з ними ми змінювались на краще та пізнавали нове. Я шукаю дітей з надможливостями: неперевершену малечу, яка змінить майбутнє нашої країни», - сказала українська співачка Наталя Могилевська.

Для улюбленця публіки та популярного українського співака MONATIK участь у проекті стане вже другим роком поспіль у Голосі. Діти:

«Цього разу я шукаю особливі голоси, які можна виділити серед мільйонів - це головний фактор, на якому будуть сфокусовані мої вуха. Я буду запрошувати чарівних дітей з магічним голосом у подорож під назвою Голос. Діти», -  з упевненістю поділився співак.

В свою чергу, солісти гурту «Время и Стекло» Надя Дорофєєва та Позитив зізнались, що у своєму дебютному сезоні також налаштовані тільки на перемогу:

«Наша майбутня команда – це експериментатори, які не бояться робити щось нове та незвичайне», - сказав Позитив.

Цікаво, що спеціально для солістів гурту «Время и Стекло» було розроблене подвійне червоне крісло з однією червоною кнопкою:

«Спочатку ми подумали, що подвійне крісло – позитивний момент, адже ми разом співаємо в одному гурті майже 7 років і вже відчуваємо одне одного. Але бували моменти, коли я хотіла натиснути на кнопку, а Позитив всім виглядом показував, що треба трохи зачекати, і навпаки», - зізналась Надя Дорофєєва.

«Чесно кажучи, інколи мені хотілось розпилити крісло навпіл, тому що наші з Надею погляди не завжди збігалися. Але й часто були випадки, коли ми дивились у вічі одне одному та одразу розуміли, що це точно «так», навіть не переговорювалися», - додав Позитив.

Зазначимо, що «сліпі прослуховування» - найбільш непередбачуваний і одночасно емоційний етап проекту, під час якого легендарні тренери, сидячи в червоних кріслах спиною до сцени, оцінюють виключно голос кожного учасника. Натиснувши кнопку, тренер розвертає своє крісло до вокаліста, тим самим запрошуючи стати учасником своєї команди.