Стали відомі імена тренерів четвертого сезону Ліги Сміху

Особливістю нового сезону став оновлений тренерський склад.

Поділитися:

Зовсім скоро на 1+1 стартує четвертий сезон Чемпіонату України з гумору Ліга Сміху виробництва студії Квартал 95 і Drive Production.

Головною особливістю нового сезону стала оновлена ​​тренерська панель. Так, судити команди будуть учасники Танці з зірками Оля Полякова та Юрій Ткач, суддя проектів Модель XL і Танці з зірками Влад Яма, тренер Голос. Діти Надя Дорофєєва, ведучий Розсміши коміка Ігор Ласточкін, член журі Розсміши коміка Євген Кошовий і актор серіалу Слуга народу Станіслав Боклан.

Незмінним ведучим проекту залишається Володимир Зеленський.

На вихідних в Одесі відбувся відбірковий фестиваль четвертого сезону Ліги сміху, в якому взяла участь рекордна кількість команд. 190 колективів з 69 міст і семи країн приїхали до «південної столиці», щоб отримати свій шанс потрапити до чемпіонату. На сцені Ліги сміху виступили як молоді команди, так і вже знайомі глядачам Відпочиваємо разом (Хмельницький), Лукас (Кременчук), Ніколь Кідман (Суми), Горобчик (Харків) і Вінницькі (Вінниця) та інші. Всі виступали в рівних умовах - хронометраж виступу становив не більше 4,5 хвилин. 20 кращих команд взяли участь в гала-концерті, який відбувся в Одесі 3 лютого і буде показаний на 1+1 уже найближчим часом.

14 команд увійдуть до сезону і зможуть поборотися за четвертий кубок Ліги сміху.

Нагадаємо, переможцями минулого сезону стали команда Стоянівка (Молдова) з тренером Ігорем Ласточкіним та Загорецька Л.С. зі Львова з тренером Юрієм Горбуновим.