Стали відомі імена тренерів восьмого сезону Голосу країни

Голос країни
Голос країни 8 - тренери
1plus1.ua

У новому сезоні на учасників проекту очікують нові жорсткі правила.

Поділитися:

Учора телеканал 1+1 розпочав зйомки етапу «cліпі прослуховування» нового восьмого сезону головного вокального проекту України Голос країни, прем’єра якого відбудеться вже наступного року.

Тренерами Голосу країни-8 стануть український музикант і актор Сергій Бабкін, співачка і переможниця Євробачення-2016 Джамала, шоумен і продюсер Потап та українська співачка Тіна Кароль. Ведучими Голосу країни-8 станетелепара Юрій Горбунов та Катя Осадча.

poll_content_6

Сергій Бабкін та Джамала сядуть у червоне крісло вже вдруге. Минулого року Сергій підкорив серця українців своєю щирістю, а Джамалу глядачі називали найбільш вимогливим та справедливим тренером сезону. Тіна  Кароль стане зірковим тренером Голосу країни вже вп’яте. За час тренерства Тіни її підопічні двічі здобували  перемогу – Антон Копитін у п’ятому сезоні та Олександр Клименко у сьомому. Тим часом, восьмий сезон проекту стане четвертим роком Потапа у Голосі країни. Потап і Тіна також декілька сезонів поспіль були зірковими тренерами проекту Голос. Діти.

Цікаво, що у восьмому сезоні на учасників проекту очікують нові жорсткі правила: вокаліст, який не зміг розвернути жодного тренерського крісла, буде змушений одразу залишити сцену без спілкування з зірковими тренерами. Голос країни-8 буде дивувати українців рідкісними тембрами, які команда проекту шукала понад рік. А також головну вокальну сцену країни не омине рекордна кількість зірок українського шоу-бізнесу, які спробують свої сили у якості учасників. Окрім того, на глядачів чекає нова сучасна декорація: тепер на сцену учасники підійматимуться на спеціальному ліфті.

Зазначимо, що над проектом працює команда 1+1 Продакшн під керівництвом Вікторії Лєзіної. Виконавчий продюсер – Ганна Аксютенко, креативний продюсер – Володимир Завадюк, музичний продюсер – Руслан Квінта і Сергій Могилевський, головний сценарист – Оксана Лісненко, керівник відділу кастингу – Катерина Шишкіна, головний режисер – Андрій Музика.

Нагадаємо, переможцем Голосу країни-7 став підопічний Тіни Кароль Олександр Клименко. Отець Олександр – батько 4 дітей, 33-річний священик із села Недра поблизу Березані, який окрім того, багато років править службу у березанській колонії. Переможець не тільки завоював горде звання «голосу країни», а й отримав у подарунок квартиру в Києві. А тримісячну ротацію на радіо «Хіт ФМ», кліп та авторську пісню отець Олександр віддав своїй суперниці, Інгрет Костенко з команди Потапа.

 

Новини по темі