Стали відомі міста та інші подробиці фан-туру серіалу Школа

Школа

Зірки улюбленого серіалу вирушать в останній всеукраїнський тур.

Поділитися:

Популярні актори, улюбленці українців, які виконали головні ролі у серіалі Школа на 1+1, вирушають у свій останній всеукраїнський тур, в рамках якого відбудеться кілька фан-зустрічей із прихильниками у різних містах України. Першими зустрітися із своїми улюбленцями зможуть жителі західної України.

Так, глядачі побачать Анну Трінчер (Ната), Ірину Кудашову, Богдана Осадчука, Олега Виговського, Сашу Петренко, Марію Кондратенко (Соня), Яніну Андреєву (Катя), Олену Курту (Дарина Петрівна), Андрія Бойко та інших, переглянуть та візьмуть участь в унікальній інтерактивній виставі, у якій голосуванням оберуть переможця у змаганні між 11-А і 10-Б та їхніх класних керівників.

Фан-зустрічі відбудуться 3 квітня у Рівному, 4 квітня у Луцьку, 5 квітня у Львові, 6 квітня у Тернополі, 7 квітня у Вінниці, 8 квітня у Хмельницькому, 9 квітня у Чернівцях, 10 квітня у Івано-Франківську, 11 квітня – в Ужгороді. Детальніше про інші міста, час та місце проведення фан-зустрічей можна дізнатись за посиланням.

Квитки можна придбати тут за посиланням

Режисером інтерактивної вистави став Сергій Корнієнко, який протягом 10 років працює над театральними постановками, а сьогодні ставить вистави у Молодому театрі.  Інтерактивна вистава для фан-туру серіалу Школа стала експериментом для Сергія:

«Інтерактивна  вистава для фан-туру серіалу Школа для мене є дуже відповідальним та важким завданням, але водночас це надихає. Я хочу створити добру та теплу виставу, в якій глядач теж буде брати участь, а актори зможуть відчути зв’язок і підтримку із залом. Вистава буде про те, як наші герої готуватимуться до шоу талантів, внутрішні інтриги та комічні ситуації. А суддями для наших учасників стануть глядачі, які  зможуть оцінити кожну команду. Гарний настрій та участь кожного з прихильників в нашій виставі, є одним із першочергових завдань для мене», - зазначає режисер.

Нагадаємо,  Школа – перший україномовний серіал, який розповідає про реалії життя школярів та їх стосунки із викладачами та батьками. Стрічка Школа стала найрейтинговішим серіалом на українському ТБ у сезоні осінь 2017 – зима 2018 по аудиторії 18-54 (Україна).  

Група 1+1 медіа оголосила про продаж раннього доступу до допрем'єрного показу продовження другого сезону популярного серіалу Школа для користувачів мобільного додатку 1+1 video. Вартість перегляду нових серій раніше, ніж вони вийдуть в телеефірі, складе 49 грн. Купити ранній доступ та отримати можливість побачити продовження серіалу шанувальники мали змогу вже з 1 березня.

Головні ролі у стрічці виконали Яніна Андреєва, Альона Курта, Микита Вакулюк, Єлизавета Василенко, Олександр Петренко, Ірина Кудашова, Анна Трінчер, Карина Чернявська, Олег Виговський, Богдан Осадчук, Данило Вегас, Марія Кондратенко.

Виробництво – «1+1 Продакшн». Продюсери серіалу - Олександр Ткаченко, Ольга Слісаренко, Дарина Жукова, Ксенія Чорна та Володимир Андріюк.

Додаткова інформація з приводу подробиць фан-туру акторів серіалу Школа будуть розміщуватися на офіційних аккаунтах стрічки у соціальних мережах:

https://www.facebook.com/shkola1plus1/

https://www.instagram.com/top.school/?hl=ru

Для акредитації ЗМІ на фан-зустрічі акторів серіалу Школа в містах, прохання писати на пошту i.moskalchuk@1plus1.tv

Новини по темі