Стало відоме ім'я другого тренера Голосу. Діти-5

Время и Стекло стали тренерами Голосу. Діти-5

Дізнайтеся, хто опиниться у суддівському кріслі поруч із DZIDZIO.

Поділитися:

Новим тренером в Голос. Діти-5 стане гурт Время и Стекло. Цією несподіваною новиною артисти поділилися під час півфіналу Голосу країни

Надя Дорофєєва поділилася враженнями з приводу участі у п'ятому сезоні Голос. Діти:

«Пам'ятаю, вперше я була шалено здивована наживо почути такі потужні дитячі голоси. І думала, що цього разу ми з Позитивом будемо більш підготовані до зустрічі з талантами. Але не могла уявити, що нове покоління буде з такими найпотужнішими голосами! Впевнена, цей сезон стане культовим. Не дочекаюся, коли глядачі побачать в ефірах кожну дитину, яка виходила і співала як переможець. Неможливо стримати емоції, коли, повертаючись, ти бачиш малюка, який трохи більше мікрофона і так чудово співає. Тренерам у цьому сезоні неймовірно складно!».

«У цьому сезоні в шоу прийшли діти нового покоління, які сильніші і крутіші від багатьох популярних і визнаних вокалістів. Це дітки — індивідуальності, які вміють самовиражатися і творити по-новому. Їхні голоси сильніші, їхня творчість вагоміша, їхні серця б'ються з думкою змінити світ, розповісти свою історію і поділитися своїми почуттями. У цьому сезоні кожен учасник надихає і радує! Хочеться говорити з ними, почути і дізнатися, як вони відчувають музику, адже за ними майбутнє», — ділиться Позитив.

Нагадуємо, що тренером п'ятого сезону дитячого талант-шоу також є DZIDZIO. Ведучими Голос. Діти-5 залишається улюблена телепара Юрій Горбунов та Катя Осадча.

Також зазначимо, що над п'ятим сезоном працює команда Володимира Завадюка, керівника напряму Великі розважальні шоу в  1+1 Продакшн. Музичний продюсер проекту — Руслан Квінта.

Хто стане третім тренером Голосу. Діти-5 - дізнаємось зовсім скоро! Стежте за новинами на сайті 1plus1.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 млн переглядів на YouTube: Україномовна пісня Время и Стекло стрімко набуває популярності